Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Lenovo a anuntat Vibe Z2 Pro, un smartphone cu display de 6 inch si o rezolutie qHD

Lenovo a anuntat un nou smartphone high-end, acesta se numeste Vibe Z2 Pro, iar compania vrea sa concureze cu marile companii axate pe aceasta piata. Smartphone-ul vine cu specificatii impresionante si cu un display de top, insa momentan va fi disponibil doar pe piata din Rusia.

Telefonul de la Lenovo impresioneaza prin display-ul IPS de 6 inch cu rezolutia qHD (2560 x 1440 pixeli, 490 dpi). Carcasa telefonului va fi construita din metal, avand o greutate de 179 de grame si o grosime de doar 7,7 mm. In ceea ce priveste capacul din spate, Lenovo a decis sa renunte la el, alegand un design unibody pentru a pastra dimensiunile uimitoare a smartphone-ului. Din cauza lipsei capacului din spate, bateria telefonului de 4000 mAh nu poate fi inlocuita si nici nu dispune un slot pentru carduri microSD.lenovo usaCompania si-a pus amprenta pe specificatiile hardware a telefonului, insa nu ies din sabloanele specifice concurentei. Vibe Z2 Pro vine cu un socket Qualcomm Snapdragon 801, avand un procesor quad-core Krait 400 la 2,5 GHz si un cip grafic Adreno 330. Pe partea de memorie, smartphone-ul are disponibil 3 GB de RAM si un spatiu de stocare de 32 GB.

Lenovo a optat pentru o camera de 16 megapixeli, care include functia de stabilizare optica si filmarea in rezolutie 4K. Iar, pentru o fotografiere mai buna chiar si cand lumina este mai slaba, noul smartphone include un blitz cu doua LED-uri. Iar in ciuda lipsei a slotului de card, tava pentru cartela SIM vine cu doua locuri pentru micro-SIM (GSM si LTE).

Vibe Z2 PROPretul pe care compania la stabilit pentru piata Rusiei este de 29.990 ruble, insemnand 620 de euro. Pretul pare a fi destul de decent, insa avand in vedere cresterea mai mare a preturilor din Rusia fata de alte regiuni, este o posibila reducere a pretului, nu foarte importanta, in momentul in care se va lansa si in alte parti. Vibe Z2 Pro va fi lansat oficial in luna septembrie si va fi disponibil in culorile negru, alb si auriu.

banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J