Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Lenovo REACHit, aplicatia care simplifica stocarea datelor

Lenovo, companie chineza de IT, a anuntat noul produs, REACHit, din suita sa de aplicatii DOit, care usureaza controlul fisierelor stocate pe diferite platforme si device-uri. Lenovo REACHit ofera utilizatorilor permisiunea de a accesa, organiza, cauta si partaja date, indiferent de mediul de stocare, printr-o singura platforma. Aplicatia conecteaza PC-ul utilizatorului cu gadget-urile mobile si conturile de stocare in cloud, precum Google Drive, Dropbox, OneDrive sau Box.

„Suntem incantati de lansarea REACHit, insa acesta este doar inceputul. Avem multe idei interesante pe care le vom implementa pentru a spori functionalitatea aplicatiei. Mai mult, urmarim implementarea unui model prin care utilizatorii sa poata vota urmatoarele etape si sa ne ofere feedback direct in legatura cu directia in care trebuie sa ne dezvoltam”, a declarat Mark Cohen, VP Ecosystem & Cloud Services, Lenovo.Lenovo REACHit„Accesul la orice fisier, indiferent de mediul de stocare a devenit o nevoie de baza odata cu aparitia Internet Of Things. Cu ajutorul REACHit si a sugestiilor utilizatorilor nostri consider ca putem oferi o experienta nu doar cool, ci si utila, care ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca si sa gestioneze continutul propriu indiferent de locul in care acesta este stocat”, a mai declarat Mark Cohen.

Aplicatia Lenovo REACHit simplifica procesul de stocare a datelor utilizatorilor, cu ajutorul interfatei grafice usor customizabila. Prin bara de cautare, fixata in meniul aplicatiei sau pe ecranul principal al device-ului, fisierele pot fi localizate foarte usor. REACHit va fi integrata si in meniul Windows File Explorer, usurand in acest fel cautarea fisierelor de pe PC-urile cu sistem de operare Windows.Lenovo REACHit (2)REACHit include un sistem drag-and-drop, care permite mutarea datelor foarte usor de pe telefon pe PC sau dintr-o platforma de stocare in cloud in alta. Pe langa acesta, aplicatia mai include editorul ZOHO, care permit utilizatorilor editarea foarte usoara a documentelor Word, spreadsheet-uri sau prezentari in cloud, si poate partaja documente, fotografii si clipuri video prin aplicatia SHAREit, E-mail, Facebook, Twitter sau prin generarea unui link de download.

Lenovo REACHit va fi disponibila, preinstalata pe toate device-urile Lenovo, incepand cu primele luni ale anului viitor, iar aplicatia va putea fi descarcata gratuit din Google Play Store, Apple App Store si de pe site-ul oficial Lenovo.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J