LG 42LB730V – TV 3D cu WEBOS

Televizorul Smart 3D LED LG 42LB730V dispune de o diagonala a ecranului de 106 centimetri si de o rezolutie de 1920 X 1080, insa se remarca si prin redarea clara a imaginii 3D, fara sa existe efectul neplacut de fluctuatie. Astfel, spre deosebire de televizoarele 3D conventionale, acest model LG este certificat pentru lipsa efectului de fluctuatii, pentru a preveni obosirea ochilor si a va crea o o experienta cat mai deosebita atunci cand urmariti 3D filmele preferate.

De asemenea, interfata utilizatorului webOS, intalnita la televizorul Smart 3D LED LG 42LB730V, este considerata o inovatie. Aceasta va ajuta sa va bucurati cu mai multa usurinta de un divertisment de calitate. Astfel, Programul de Lansare este situat la baza ecranului, pentru a alege continutul si functiile dorite cu usurinta, iar toate optiunile de divertisment sunt disponibile in LG Store, precum TV Live, continutul 3D sau VOD, LG Store fiind un magazin virtual unde veti gasi tot continutul de divertisment.

Cu siguranta, totul este mai simplu cu Smart 3D LED LG 42LB730V, insa si mai interesant. Spre exemplu cu Meniul Live puteti cauta informatiile dorite din ecranul la care va uitati in acel moment, iar functia de Cautare Universala va permite sa cautati orice informatie dorita in orice moment, fie ca este vorba despre anumite programe TV sau videoclipuri online de pe Youtube.

LG 42LB730V

Datorita faptului ca este esentiala calitatea ecranului la un televizor, Smart 3D LED LG 42LB730V nu va dezamageste, motiv pentru care acesta dispune de tehnologia IPS, prin care sunt afisate imagini clare si deosebit de naturale. Ecranele IPS genereaza culorile reale ale imaginii originale, insa sunt ideale pentru a beneficia de o buna vizionare a imaginii, indiferent din unghiul din care priviti ecranul LED. In plus, ecranul este mult mai rezistent.

Nici sonorizarea nu este mai prejos la acest televizor LG, se pot auzi sunetele cu efect de surround, pentru a avea impresia ca sursa sunetului se afla in jurul nostru sau se poate mari volumul vocilor, pentru a fi deosebite de sunetul din fundal. Cert este ca acest televizor va permite sa va bucurati de o experienta de divertisment de calitate exact asa cum va doriti, cat si sa vizionati filme 3D, pentru a va introduce mult mai bine in lumea filmelor vizionate.

Daca doriti sa obtineti mai multe informatii cu privire la acest televizor de la LG, cat si despre pretul actualizat, va invitam sa accesati bannerul de mai jos.

banner 3

One thought on “LG 42LB730V – TV 3D cu WEBOS”

  1. pot sa spun ca e super subtire si ca are un design de invidiat, clar la capitolul acesta este si peste samsung si peste philips. acum daca vrei sa-ti cumperi nici nu stii ce sa alegi pentru ca toate sunt bune din punct de vedere calitativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.