LG 47LB670V – Televizor 3D LED cu diagonala de 119 cm

Un televizor Smart, care ofera o imagine clara, functii interesante, o diagonala de 119 centimetri, dar si o tehnologie 3D, este modelul 3D LED LG 47LB670V. Calitatea imaginii 3D redata de acest televizor este una superioara, deoarece este fara efect de fluctuatie, iar ochelarii 3D sunt deosebiti de confortabili, fara baterie, usori si economici.

Asa cum ne-am obisnuit la televizoarele moderne LG, ecranul dispune de tehnologia IPS, care ofera ecrane mai rezistente, insa si o afisare mai clara a imaginii, care se poate vedea la fel de bine din orice unghi ati privi. Culorile sunt cat se poate de reale, iar imaginile in miscare sunt redate cu o claritate crescuta. O alta caracteristica specifica ecranelor IPS de la LG consta in rezistenta la socuri mult mai crescuta, datorita unui aranjament orizontal unic, spre deosebire de ecranele conventionale, care dispun de un aliniament vertical.

Sunetul este redat foarte bine la televizorul 3D LED LG 47LB670V, gratie functiei Virtual Surround Plus, prin care ii este creata utilizatorului senzatia ca sunetul provine din tavan si de deasupra lui. In plus, pentru a se distinge vocile de fundal atunci cand urmati anumite programe TV sau filme, exista functia ClearVoice II, care mareste volumul vocilor.

Televizor Smart 3D LED LG, 119 cm, Full HD, 47LB670V

Astfel, cu acest televizor se poate atinge performanta, atat cand vine vorba de imagine, cat si de sunet, iar functiile Smart fac ca totul sa fie cat mai interesant. Cu Time Machine II puteti inregistra programele preferate, pentru a le putea viziona mai tarziu. In plus, LG a creat un magazin virtual, respectiv LG Store, unde veti gasi continut 3D, programe Tv live si diferite aplicatii, pentru o experienta de divertisment cat mai placuta.

Bineinteles, trebuie mentionata si interfata revolutionara webOS, care face ca totul sa fie mai simplu, fie ca este vorba despre modul de setare, fie de vizionarea in sine. Astfel, LG va ofera si posibilitatea de a utiliza functiile acestui televizor Smart cu mult usurinta, precum este Meniul Live, care va permite sa cautati informatiile dorite din ecranul la care urmati o emisiune la acel moment.

In plus, functia de Cautare Universala va permite sa gasiti orice continut de divertisment va intereseaza.

Prin accesarea bannerului de mai jos, unt oferite mai multe informatii cu privire la televizorul 3D LED LG 47LB670V, alaturi de un pret actualizat.

banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.