LG 6 MOTION F1296TDA3 – masina de spalat rufe clasa A+++

Daca ne gandim ca producatorii masinilor de spalat nu au cu ce anume sa ne mai impresioneze, ne inselam, pentru ca de fiecare data apare un nou model, care ne atrage atentia printr-o anumita functie mai speciala. Asa se intampla si cu modelul LG 6 MOTION F1296TDA3, care se remarca prin tehnologia LG Smart Diagnosis.

Aceasta ofera utilizatorilor de echipamente eletrocasnice posibilitatea de a vorbi direct cu un specialist prin Call Center, atunci cand sunt ingrijorati cu privire la modul de functionare al masinii. Astfel, se poate identifica defectiunea masinii, fie prin utilizarea unei aplicatii pentru smartphone, fie prin folosirea unui telefon obisnuit. Asadar, utilizatorii vor putea beneficia de asistenta de care au nevoie.

Alte specificatii importante ale masinii de spalat LG 6 MOTION F1296TDA3 constau in motorul atasat direct pe centrul tamburului, nivelul scazut de zgomot, deoarece nu exista zgomot la frecare, stabilitate mare si vibratii scazute, cat si durabilitate crescuta, deoarece numarul pieselor care se pot uza este mult mai mic. In plus, datorita faptului ca motorul este aplicat direct pe tamburi, sunt eliminate pierderile de energie, pentru un consum cat mai mic.

LG 6 MOTION F1296TDA3

Masina de spalat LG 6 MOTION F1296TDA3 dispune de tehnologia 6 Motion, ce asigura excelente rezultate de spalare pentru orice tip de tesatura. Astfel, este potrivita pentru a inlatura petele de pe tesaturile din bumbac, prin dizolvarea eficienta a detergentului, poate sa curete eficient orice tip de haine sport si inlatura petele deficile de pe hainele copiilor, asigurand totodata si o clatire in profunzime.

In plus, dispune de afisare cu LED, o capacitate crescuta de incarcare, de 8 kilograme si incarcare frontala. De asemenea, apartine clasei de eficienta energetica A+++, pentru a asigura un consum de energie mai redus cu 20% si este inclusa in clasa de eficienta de spalare A, avand un consum de 9990 litri de apa pe an.

Programele de spalare disponibile la masina de spalat LG 6 MOTION F1296TDA3 includ un program rapid a carei durata este de 30 minute, alaturi de programe pentru sintetice si delicate. Hubloul se deschide la 170 grade, iar tamburul este confectionat din otel inoxidabil.

Cu siguranta, masina de spalat LG 6 MOTION F1296TDA3 este un model care ne incanta, deoarece intruneste calitatile unei masini performante, avand capacitate crescuta de incarcare, rezultate exceptionale la spalare si un consum redus de apa si energie.

Aflati mai multe informatii despre aceasta masina, cat si o actualizare a pretului, prin accesarea bannerul de mai jos.

banner 3

  • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
  • Tip incarcare: Frontala
  • Tip afisaj: LED
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
  • Capacitate de incarcare ( kg): 8
  • Clasa de eficienta energetica: A+++
  • Program rapid (min): 30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.