LG Optimus F5: Pret si caracteristici !

LG Optimus F5Seria optimus continua cu 2 noi modele, este vorba de F5 si F7 iar noi vom discuta in aceasta seara de modelul F5, un model care vine la pachet cu tehnologia 4G (internet de mare viteza).

Despre design nu avem ce comenta, arata chiar bine, mai bine ca modelele L7 si L9. Este un smartphone compact, de dimensiuni demne pentru a te juca ultimile jocuri aparute pentru android, are 126.0 x 64.5 x 9.3mm, iar ecranul IPS are o dimensiune de 4,3″ si o rezolutie de 960 x 540 pixeli.

Ei bine acest model vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, o memorie ram de 1 Gb si o memorie interna de 8 Gb care poate fi ajutat de slotul pentru card care suporta pana la 32 Gb, extrem de suficient pentru a descarca jocuri si ultimile aplicatii de pe android.

Camera foto este de asemenea importanta, 8 MP avem pentru a prinde cele mai frumoase cadre. Camera este ajutata de un blit led, asa ca fotografiile nu vor mai fi o problema noaptea. Avem si o camera frontala de 1.3 mp care ne ajuta la convorbirile video.

LG Optimus F5 o sa vina cu Android 4.1.2, la care se poate adauga Live Zoom, QTranslator, QUickMemo si QSlide.

QSlide ajuta la rularea a doua aplicatii full-screen in paralel, deci inca o functie care ne ajuta sa navigam pe internet si sa mai stam pe messenger in acelasi timp.

Pretul inca nu a fost compunicat de oficialii LG, in mod cert, cand pretul o sa fie disponibil o sa-l gasiti pe site-ul urmator: LG Optimul F5 si F7 (verifica pretul actualizat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.