Logitech aduce tastatura multifuncțională!

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K819 este numele noii tastaturi de la Logitech, care va fi o veritabilă multi-funcțională. Aceasta va putea fi folosită indiferent că sistemul de operare cu care intră în contact e Windows, iOS sau Android. Mai mult, are un layout special pentru viitorul Windows 8.

 Felul în care va fi utilizată e foarte simplu, anume va fi conectată la device prin Bluetooth. Ce este cu adevărat remarcabil e faptul că prin ea poți controla 3 dispozitive în același timp. Printr-un buton special putem comuta de la calculator la tabletă și chiar la smartphone.

Producătorii s-au străduit să aducă iubitorilor de IT o tastatură cât mai subțire și ușor manevrabilă, ceea ce au și reușit. Făcută din aluminiu, K819 dispune de taste gravate cu laser ce sunt în mod automat iluminate mai mult sau mai puțin, în funcție de condițiile de lumină exterioară. Mai mult, când vom apropia mâinile de taste, acestea se iluminează datorită unui senzor special.

Tastatura celor de la Logitech se încarcă prin USB, iar 10 zile va funcționa perfect fără să fie nevoie de reconectarea bateriei. Dispune de un buton de inchidere și deschidere, precum și de un indicator ce arată dacă bateria are nevoie de reîncarcare.

Unul din vicepreședinții Logitech, Mike Culver a afirmat într-un interviu că această nouă tastatură vine special pentru cei ce au nevoie să fie conectați la mai multe device-uri simultan în activitățile pe care le desfășoară.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi lansată în curând, în luna noiembrie, iar pentru început prețul de vânzare va porni de la 100 de euro.

One thought on “Logitech aduce tastatura multifuncțională!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.