Logitech G910 Orion Spark, tastatura mecanica de gaming high-end

Logitech a prezentat, in urma cu cateva zile, noua tastatura mecanica, G910 Orion Spark, dedicata gaming-ului. Numele intreg este Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard, iar modelul vine cu iluminare RGB inteligenta, Arx Control Integration, switch-uri mecanice Romer-G speciale si butoane programabile.

„Aceasta tastatura este rezultatul unui proces indelung de dezvoltare din partea echipei noastre. Aceasta incorporeaza idelile gamerilor si atletilor eSports care ne-au ajutat la crearea unui dispozitiv mecanic de generatie viitoare,” a declarat Vincent Tucker, director al segmentului Logitech Gaming. „Echipa noastra a fost insarcinata cu dezvoltarea unei tastaturi care imbunatateste notabil experienta de gaming, iar Logitech Orion Spark indeplineste aceasta misiune.”, a mai adaugat Vincent Tucker.Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical KeyboardIluminare RGB inteligenta – tastatura Logitech G910 Orion Spark permite modificarea culorii de iluminare si personalizarea fiecarei taste in parte de catre utilizator, avand la dispozitie o gama larga de 16,8 milioane de culori. Iluminarea este manevrata de o optica exacta si este pozitionata in centrul interiorului fiecarei taste switch, garantand iluminarea egala a fiecarei taste.Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard 2Arx Control Integration – este o aplicatie creata de catre Logitech Gaming care functioneaza cu Logitech Gaming Software si pune la dispozitie o cantitate mare de informatii direct pe dispozitivul mobil. Cu ajutorul aplicatiei Arx Control, dezvoltatarii de jocuri SDK (Software Development Kit) vor avea posibilitatea de a crea applet-uri (mici aplicatii care efectueaza o sarcina specifica) personalizate pentru a prezenta continut exclusiv al jocurilor detinute. Tastatura mecanica Logitech G910 Orion Spark are integrat un dock creat exclusiv pentru suportul dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS, astfel acesta poate permite accesul mai rapid la informatiile Arx Control.Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard 3Switch-uri mecanice Romer-G – tastatura Logitech Orion Spark vine cu noi switch-uri Romer-G unice. Acestea au un punct de activare de 1,5 mm si pot nota apasari ale tastelor cu pana la 25% mai rapide decat modelele disponibile deja pe piata. Switch-urile mecanice Romer-G mai au si o rezistenta imbunatatita de pana la 70 de milioane de apasari ale tastelor.

Butoane programabile – noua tastatura de la Logitech dispune de noua taste G (Gaming) programabile care pot fi personalizate cu ajutorul Logitech Gaming Software si suporta maxim 27 de comenzi.

Tastatura Logitech G910 Orion Spark va fi disponibila in Europa din luna noiembrie, iar pretul recomandat va fi de 180 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.