Magazine participante la Vinerea Neagră 2014

Black Friday 2014 se anunță încă de pe acum un succes real. Chiar dacă mai e mult până la event ce va avea loc la data de 28 noiembrie, el pare foarte aproape. Timpul trece mai repede decât ai crede, iar dacă ești hotărât să investești în diferite produse, Black Friday reprezintă o șansă de a face economii consistente.

De la an la an, numărul produselor cumpărate în vinerea neagră crește, ofertele sunt din ce în ce mai tentante, iar eventul câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul românilor.

Poate că vrei să-ți reînnoiești bucătăria cu aparate electrocasnice de ultimă generație sau să-ți cumperi un telefon mobil nou. Poate vrei un laptop mai performant sau poate dorești asigurări RCA și consideri că achiziționarea acestora în ziua eventului de Black Friday este o afacere convenabilă.

Oricare ar fi nevoile și dorințele tale, uite o listă cu magazinele care participă la event și detalii relevante despre acestea:
1. Emag.ro. Inițiatorii eventului în 2011, Emag este liderul vânzărilor atunci când vine vorba de Black Friday. Interesul pentru acest event poate fi observat în seriozitatea cu care își tratează clientela. Cu un site nou, îmbunătățit, o gamă de produse variată pentru toți și toate buzunarele, și o planificare atentă încă din 2012, organizarea eventului se anunță un succes răsunător.
Recunoscut pentru produsele electronice, electrocasnice și de IT, Emag se pregătește să vă aducă oferte atractive pentru cele mai noi produse de pe piață. Succesul este arătat de cifre. Anul trecut, magazinul a vândut în 5 minute 1000 de tablete în valoare de 99 ron, iar stocul pentru televizoare, laptopuri și telefoane era aproape epuizat din prima oră și jumătate de la începerea eventului.
Black Friday începe la Emag cu ora 07:00 și reducerile vor fi variate. Cele mai multe reduceri vor fi de 40-60% din preț, dar vor fi și 300 de produse cu o reducere de 80%.

2. Evomag.ro. Magazin online participant și la edițiile anterioare Black Friday, Evomag.ro pune clienților la dispoziție peste 120 000 de produse. Specializați pe produse IT&C, telecomunicații și FMGC, Evomag.ro începe campania tot la ora 07:00. Reducerile vor fi de 7-25%. Comparativ cu Emag.ro, aici avem reduceri în sumă fixă, reduceri ce pot ajunge și la 900 de ron din suma inițială.
Cele mai interesante reduceri par să fie la calculatoare și laptopuri. Astfel, veți putea găsi laptopuri cu 25% mai ieftine decât prețul inițial.

3. Marketonline. Magazin specializat pe produse IT și electronice, acesta își desfășoară activitate în online pentru a nu crea neplăcerile produse de aglomerația din vinerea neagră. Asemenea celorlalte magazine, Marketonline s-a pregătit din timp pentru Black Friday 2014. În anul 2013, magazinul de șapte stele a înregistrat vânzări de peste 8 milioane de ron constând în peste 10 000 de produse. Dintre acestea cel mai mult succes au avut televizoarele, tabletele și produsele IT&C în genere.
Maketingonline, magazinul tău de șapte stele, s-a pregătit pentru eventul numit Black Friday și te așteaptă cu oferte tentante și anul acesta.

4. Tehnic B. Societate comercială cu vechime pe piața IT și Cablu TV, își va face prezența la ediția de anul acesta Black Friday. Eventul de anul trecut a reprezentat un succes pentru companie, dată fiind nișa în care activează. Eventul va începe de la ora 07:00 și se anunță reduceri promițătoare.

5. Domo. Deja un nume impunător și de tradiție pentru Black Friday România, magazinele DOMO vor fi la dispoziția voastră și de acest Black Friday. Cu o gamă diversificată de produse electronice, electrocasnice și de IT, magazinul DOMO începe eventul cu o zi înainte, de la ora 22:00. Vor exista reduceri de până la 60% pentru electronice. Produsele sunt returnabile în maxim 10 zile de la achiziționare, transportul este oferit pentru cumpărături de peste 90 de ron, iar clienții au posibilitatea să achiziționeze produsele la preț redus în 12 rate.

6. Flanco. Cei de la Flanco sunt vinovați pentru organizarea unui Black Friday de primăvară. Magazinul își va face prezența și anul acesta la eveniment. Cu oferte interesante la telefoane mobile, televizoare și produse IT, anul trecut, Flanco anunță reduceri de până la 65%. Magazinele Flanco vor da startul începând cu ora 7, punând transportul la dispoziția clienților care achiziționează produse de peste 100 de ron. Ce e interesant aici este numărul mare de rate prin care puteți să achiziționați produsele. Flanco oferă posibilitatea achiziționării produselor în 60 de rate! Produsele pot fi returnate în maxim 10 zile.

7. Altex. Participant la Black Friday încă de la prima ediție, magazinul Altex pregătește oferte prin care să atragă clienții fideli, dar și clienți noi. Asemenea celor de la Flanco, magazinul Altex se face vinovat de organizarea unui Black Friday de primăvara. Oferta de produse este de asemenea variată pentru produsele electronice, electrocasnice și de IT. Evenimentul începe dis de dimineață (ora 7), reducerile ajungând până la 50% din preț. Altex oferă transport pentru cumpărăturile de peste 200 de ron, produsele pot fi returnate după 31 de zile de la cumpărare, iar achizițiile pot fi făcute în 24 de rate.

Numărul participanților și clienților la Black Friday crește de la an la an în România. Numărul vânzărilor a atins suma impresionantă de 80 de milioane de euro în 2013, anul acest așteptându-se ca vânzările să depășească suma de 100 de milioane. Am prezentat cele mai importante magazine care vor participa la Black Friday 2014, cu gama cea mai variantă privind ofertele pentru produse electronice, electrocasnice și IT. Acestea nu sunt singurele, iar ofertele eventului nu se limitează la aceste categorii de produse.

Aștept cu nerăbdare începerea eventului de anul acesta cu optimism și dorința de a face cumpărături de calitate la prețuri mici.

One thought on “Magazine participante la Vinerea Neagră 2014”

  1. Bine, ca sunt mult mai multe magazine online care participa, aici vad ca ai selectat doar cateva. Asteptam o lista mai mare cu magzinele care vor participa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.