Maşina de pâine Moulinex Uno OW 3101, 700 W, 1000g, 15 programe

Noi, românii, suntem mari consumatori de produse făinoase, o statistică arătând că ne aflăm printre locurile fruntaşe în Europa la consumul de pâine. Grija preparării ei este lăsată în seama producătorilor, care o aşează frumos pe rafturile supermarket-urilor de unde majoritatea dintre noi o cumpărăm gata făcută.

Dar de ce să nu încercăm să o pregătim chiar noi, fără prea mare efort, cu ajutorul maşinii de făcut pâine de la Moulinex. O pâine pufoasă, afânată, rumenă şi caldă este pe gustul oricui. Şi nu trebuie să mai învăţăm tehnicile speciale de pregătire a aluatului, dospire şi coacere, pentru că Moulinex Uno le-a învăţat pentru noi.

Pâinea făcută în casă este în primul rând sănătoasă. Cu Moulinex Uno OW 3101 vom obţine o pâine pe gustul nostru cu un efort minim. Uşor de folosit, având indicaţiile pe ecran, maşina este prevăzută cu 3 funcţii pentru setarea greutăţii, 3 niveluri pentru setarea gradului de rumenire, meniu utilizabil, afişarea timpului până la sfârşitul reţetei şi setarea unei porniri întârziate cu ajutorul căreia se poate obţine o pâine proaspătă în orice moment dorim, fără a fi deranjaţi de vreun zgomot. Pâinea obţinută poate fi păstrată caldă timp de o oră de la încheierea programului de coacere.

Cu ajutorul aceluiaşi aparat se pot prepara prăjituri, dulceaţă şi paste, fiind inclusă în pachetul de livrare şi o carte de reţete. Pentru un succes garantat este recomandat să respectaţi cu stricteţe gramajele trecute în cartea de reţete şi instrucţiunile.

Astfel, veţi obţine garantat o pâine ca la mama acasă, fără timp sau efort consumat, totul doar cu Moulinex Uno OW 3101. Pâinea făcută este una sănătoasă, caldă şi poate fi pregătită după propriul gust. Pentru aproape 300 de lei, maşina de făcut pâine de la Moulinex se va dovedi un ajutor în bucătărie datorită preparatelor rapide, gustoase şi mai ales sănătoase, iar gustul este incomparabil mai bun faţă de cel al pâinii cumpărate.

img223753_13042012111703_2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.