Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Arctic AFD6200A++ – caracteristici si pareri !

Va doriti o masina de spalat cu functii moderne, dar care sa economiseasca energie? Modelul Arctic AFD6200A++  se remarca prin functii extrem de utile, care garanteaza un consum minim de apa si de energie, dar si obtinerea unor bune rezultate la spalare.

Datorita consumului redus de energie al acestei masini de spalat, face parte din clasa de eficienta energetica A++, pentru a va garanta un consum cu pana la 44% mai mic fata de modele mai vechi. O functie extrem de interesanta pe care o veti intalni la acest model consta in sistemul de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa, prin functia Aqua Safe. Astfel, consumul de apa va fi unul redus, insa veti beneficia si de siguranta pe perioada folosirii masinii. Consumul in program standard de apa este de 33 litri, fiind unul destul de mic.

In plus, masina de spalat rufe Arctic AFD6200A++ dispune de un sistem electronic de control al balansului, prin care asigura o distribuire uniforma a rufelor in interiorul tamburului. Daca considerati ca o astfel de functie este inutila, va inselati, deoarece astfel sunt reduse vibratiile si zgomotul pe care il poate produce atunci cand stoarce hainele.

Arctic AFD6200A++

Functia Child Lock este ideala familiilor cu copii, deoarece creste siguranta acestora, prin blocarea butoanelor in timpul functionarii. Functia EcoWash, prin care se pot spala hainele cu apa rece, este intalnita la o mare parte a masinilor de spalat din gama TET, gama din care face parte si acest model, pentru a economisi pana la 80% energie. Cat despre capacitatea de incarcare maxima, aceasta este de 6 kilograme, fiind destul de incapatoare.

Functia de afisare a timpului de spalare ramas va permite sa vizualizati timpul ramas pana la terminarea programului de spalare, iar daca doriti, se poate utiliza functia de amanare pornire intr-un interval de 24 de ore, pentru a seta masina sa porneasca la o anumita ora. Astfel, veti beneficia de tarifele reduse la energie in anumite intervale de timp, precum seara sau in week-end.

Viteza de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut, iar printre programele de spalare de care dispune, se afla programul rapid de 14 minute, programul extra clatire, programul prespalare, programele pentru lana, bumbac, sintetice sau delicate, cat si programul pentru consum redus de energie, existand 16 programe, dintre care le puteti alege pe cele potrivite hainelor dumneavoastra.

Astfel, acest model AFD6200A++ de la Arctic dispune de functii menite sa va asigure o utilizare cat mai confortabila si un consum redus de resurse.

 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
 • Capacitate de incarcare ( kg): 6
 • Clasa de eficienta energetica: A++
 • Program rapid (min): 14One thought on “Masina de spalat rufe Arctic AFD6200A++ – caracteristici si pareri !

 1. Produs romanesc

  Chiar de apreciat produsele Romanesti si ne bucuram ca au oferte foarte bune la toata gama de electrocasnice. sa fiu sincer eu sunt patriot, asa ca am ales acest produs si sper sa nu-mi para rau.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J