Masina de spalat rufe Arctic AFD7200A++ – pret, review si caracteristici !

Asa cum ne-a obisnuit si pana acum, Arctic scoate pe piata doar produse de ultima generatie cu o calitate exceptionala si performanta pe masura! De aceasta data, Arctic, ne aduce in atentie noua masina de spalat rufe, dotata cu o multitudine de functii speciale, pentru a fi cat mai utila pentru locuinta dumneavoastra.

Suntem siguri ca, dupa ce veti parcurge descrierea tehnica a acestei masini de spalat, o veti cumpara numaidecat, tinand cont si de faptul ca nu costa decat 1149 RON (verifica noua oferta de pret).

Masina de spalat rufe de la Arctic ne este prezentata in culoarea alba la dimensiunile standard (IxLxA) de 84x60x51 centimetri.

Aceasta beneficiaza de incarcare frontala, deschiderea hubloului facandu-se pana la unghiul de 155 de grade. Masina de spalat rufe are o capacitate de incarcare de pana la sapte kilograme si produce, in modul de spalare, un zgomot de pana la 58 de decibeli.Deasemenea aceasta are clasa de eficienta energetica A++ si clasa A de eficienta la spalare. Viteza de centrifugare a acesteia este de 1200 rpm si are un consum energetic in programul standard de 0.86 kwh.

Arctic AFD7200A

Toate aceste caracteristici fac din masina de spalat rufe de la Arctic una foarte utila, fiind de o calitate exceptionala si foarte performanta. In plus, vom incerca sa va prezentam si cateva dintre functiile speciale ale acestei masini de spalat.

Prin intermediul functiei Eco Dose aveti posibilitatea de a opta pentru folosirea detergentului lichid, acesta dizolvandu-se mai rapid, obtinand performante superioare de spalare.

O alta functie remarcabila este Aqua Safe, o functie special conceputa pentru a regla automat consumul de apa, fara a mai face exces.

Eco Wash este o functie disponibila pentru toate programele de spalare, pe care o puteti folosi oricand doriti sa spalati rufele cu apa neincalzita.

Inca o functie foarte importanta si utila in acelasi timp este Child Lock. Aceasta va permite sa blocati butoanele panoului de comanda, astfel ciclul de spalare ramanand acelasi chiar daca, sa zicem, altcineva ar apasa accidental pe butoane.

Asadar, va putem asigura ca veti face o investitie foarte buna prin cumpararea acestei excelente masini de spalat rufe de la Arctic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.