Masina de spalat rufe Bosch WAB20261BY – review, pareri si pret !

Masina de spalat rufe Bosch WAB20261BY cu capacitatea de 6 kilograme este una foarte competitiva, pe care v-o recomandam cu cea mai mare placere, pentru a o avea in casa dumneavoastra.

Aceasta este una de o foarte buna calitate, functionand la cei mai inalti parametrii, care o sa va faca viata de gospodina mult mai frumoasa.

Daca nu sunteti hotarati daca sa o cumparati sau nu, va vom prezenta cateva din multele avantaje de care veti beneficia in cazul in care veti avea aceasta masina in gospodaria dumneavoastra.

Acest model din gama de masini de spalat Bosch are culoarea alba, avand o greutate de aproximativ 66 de kilograme, cu dimensiunile standarda (IxLxA) de 85x65x56 centimetri.

Bosch WAB20261BY

Un alt amanunt ce merita adus la cunostinta dumneavostra este acela ca masina de spalat rufe Bosch cu capacitatea de 6 kilograme, are tamburul din inox, fapt ce ii confera un inalt grad de calitate si flexibilitate.

Volumul acestui tambur este de aproximativ 42 de litri, cu diametrul hubloului de 30 de centimetri, acesta avand un unghi de deschidere de pana la 140 de grade.

Si, daca tot am intrat in detaliile tehnice ale acestui produs, va mai putem spune ca nivelul de zgomot la centrifugare este de 73db(A), iar in modul de spalare este de 59db(A).

Masina de spalat rufe de la Bosch are o multitudine de alte calitati si caracteristici pe care vom incerca sa vi le aducem in atentia dumneavoastra in cele ce urmeaza.

Pentru a va face mereu munca mai usoara, aceasta masina de spalat are multe programe de functionare special proiectate pentru orice tip de materiale. Astfel va putem enumera cateva dintre ele: programul de spalare rapida de 15 minute, programul pentru lana, pentru produse mai delicate, un program sport dar si un program special de spalare automata.

In acelasi timp, aceasta masina de spalat de la Bosch, este prevazuta cu multe alte functii si sisteme de siguranta. Detine o functie speciala de detectare automata a cantitatii, dar si de o functie deosebita, VarioPerfect, care va ofera programe mai rapide si cu un consum de energie mult mai redus.

Masina de spalat rufe de la Bosch WAB20261BY este tot ceea ce aveti nevoie, oferindu-va calitate si functionare exceptionala, totul raportandu-se la faptul ca pretul acesteia este de doar 1349 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.