Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Indesit IWE81282BCECO – pret, review si caracteristici !

Indesit IWE81282BCECO este exact alegerea perfecta pentru orice gospodina, bineinteles ca o sa detaliem pe scurt produsul si o sa va indrumam sa cumarati acest produs la cel mai mic pret de pe piata.

Ca si istorie Indesit este o companie producătoare de electrocasnice care isi are sediul in Italia, inca din anul 1930 produc electrocasnice de cea mai buna calitate, iar in ziua de astazi, Indesit este al doilea mare producător de electrocasnice din Europa.

Dar sa revenim la masina noastra de spalat rufe, asadar revenim la modelul Indesit IWE81282BCECO, un model ce costa astazi la oferta 1099 RON (verifica noua oferta de pret), o oferta de pret de nerefuzat in conditiile in care acest model a costat in urma cu ceva timp 1399 RON.

In principal cand dorim sa cumparam o masina de spalat rufe ne intereseaza in mare parte marca si caracteristicile, ei bine Indesit IWE81282BCECO se remarca foarte mult prin capacitatea de incarcare de 8 Kg, un atuu in plus fata de celalalte masini de spalat.


Indesit-IWE81282BCECO-review-pret

 

Pe langa toate aceste aspecte care le-am prezentata mai sus, masina de spalat rufe Indesit se mai remarca prin:

Functia Eco Time
O functie foarte importanta pentru orice masina de spalat rufe, asta pentru ca nu mai sunteti nevoiti sa asteptati sa strangeti foarte multe rufe pentru a putea da drumul masinii. Odata ce ati strans 3 Kg puteti da drumul masinii si in plus de asta consumati mult mai putina energie, apa si timp. Nota 10 cu felicitati pentru aceasta functie.
Energy Saver (Economie de energie)
Optiunea Energy Saver, este disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans, aceasta functie ne face sa economisim 70% din energie (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.
Programe speciale
Aici avem un numar de 16 programe, putem evidentia sport intensiv, spalare incaltaminte si autocuratare
Programe speciale Sport
Cicluri sport special proiectate de Indesit pentru a proteja articolele sportive.

In concluzie Masina de spalat rufe Indesit IWE81282BCECO este alegerea perfecta pentru orice gospodina, raportul calitate-pret este unul excelent si caracteristicile sunt pe masura asteptarilor. Daca o achizitionam acum putem beneficia de transport gratuit oriunde in Romania + Deschiderea coletului la livrare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J