Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe: Indesit IWSC51051CECO – pret la oferta !

Daca ai in plan sa iti achizitionezi o masina de spalat de calitate, ieftina si fiabila, nu uita sa treci in revista si modelul IWSC51051CECO de la Indesit, o masina de spalat rufe care se incadreaza perfect in cerintele utilizatorilor.

Indesit IWSC51051CECO vine in aceasta saptamana cu un pret promotional, de aceea noi vrem sa o prezentam mai detaliat si sa va recomandam cele mai bune produse atunci cand vine vorba despre electrocasnicele din casa dumneavoastra (verifica pretul zilei).

Ca majoritatea masinilor de spalat rufe, incarcarea se face frontal si face parte din clasa de eficienta energetica A+, asta insemnand ca acest model vine si cu o imbunatatire a consumului de energie electrica. Pe langa aceste aspecte, avem o capacitate de incarcare de 5 kg, o capacitate de incarcare relativ mica fata de noile masini de spalat rufe care vin cu 6 kg, insa nu trebuie sa uitam ca este o masina slim, de aici si aceasta capacitate de incarcare.


De laudat este faptul ca vine cu un numar de 16 programe, printre care putem sa enumeram bumbac, jeans, lana, usor de calcat, consum redus de energie, matase/perdele, delicate, sport etc.

Indesit IWSC51051CECO

Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat rufe inteligenta, care vine cu cateva functii care te va face sa o achizitionezi, functii pe care le vom prezenta in minutele urmatoare:

Functia Eco Time
Este o functie noua care va face sa nu mai asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori aveti ceva de spalat cu o sarcina mai mica. Asadar nu suntem nevoiti sa bagam 5 kg de rufe ca masina de spalat rufe sa plece, putem adauga 3 kg si ii putem da drumul la treaba, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.
Energy Saver (Economie de energie)   
Optiunea Energy Saver, este valabila pentru programele din ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans care permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.
Programe speciale     
ingrijirea articolelor dumneavoastra din denim este acum mai usoara decat oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicata. Blugii dumneavoastra sunt spalati si uscati la perfectie, iar culorile vii nu au de suferit sub nici o forma
Programe speciale Sport   
Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii dumneavoastra de sport, aceste prgrame sunt concepute special pentru rufele care au un grad foarte mare de murdarie.
Delay Timer (Temporizator)     
Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata de dumneavoastra.

In concluzie, vrem sa precizam ca vine cu un pret special, mai mult de atat aceasta masina de spalat rufe de la Indesit are transportul gratuit + optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi. Garantia acestui produseste de 24 de luni + optiunea de a adauga inca 2 ani de garantie.

Pentru mai multe detalii, pret si oferta disponibila in acest moment, accesati: Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J