Masina de spalat rufe Indesit IWSD61251CECO – review, pret si pareri !

Asa cum ne-a obisnuit mereu firma Indesit ne prezinta si acum un produs foarte util si in acelasi timp foarte benefic pentru orice gospodarie, aceasta fiind masina de spalat rufe Indesit IWSD61251CECO.

Fiecare femeie si-ar dori sa aibe o asemenea masina la indemana, tinand cont si de faptul ca Indesit este o marca ce ofera mereu calitate.

Acest nou model de masina de spalat rufe ne este prezentata in culoarea alba la dimensiunile standard (IxLxA) de 85×59.5×42 centimetri.

Pentru a va convinge de calitatea remarcabila a acestui produs, in cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva specificatii tehnice care merita stiute.

Masina de spalat rufe Indesit IWSD61251CECO este prevazuta cu un volum al tamburului de 40 de litri si, dupa calculele specialistilor in domeniu, are un consum mediu anual de aproximativ 9300 de litri.

Totodata aceasta masina de spalat are nivelul de zgomot al centrifugarii de 81db(A), iar in modul de spalare de circa 60 de decibeli.

Producatorul Indesit, a inzestrat aceasta noua masina de spalat rufe cu un numar de 16 programe, dintre care tinem sa vi le mentionam pe cele pentru materiale mai speciale cum ar fi bumbacul, lana, sinteticile dar si jeansii.

Mai este prevazuta si cu programele de spalare automata sport si mix, dar, in acelasi timp, este in asa stil conceputa incat sa aiba un consum de energie cat mai scazut.

Nimic nu poate fi mai placut pentru o femeie decat sa aibe in gospodaria ei o asemenea masina de spalat, care sa ii ofere eficienta, economie si calitate in acelasi timp.

Acest model de la Indesit este unul prevazut cu incarcare frontala, avand o capacitate de aproximativ sase kilograme si care beneficiaza de un afisaj electronic de tip LED.

Dintre caracteristicile acesteia remarcam ca are clasa A+ la eficienta energetica, clasa A la eficienta de spalare si clasa B la eficienta de centrifugare, cea care are o viteza de 1200 de rotatii pe minut.

Toate aceste specificatii tehnice ne fac sa credem, pe buna dreptate, ca masina de spalat rufe de la Indesit este de o mare utilitate in orice casa, mai ales ca are si un consum de doar 1.05kwh in programul standard.

Asadar nu va ramane decat sa va cumparati aceasta masina Indesit, tinand cont si de faptul ca nu costa mai mult de 999 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.