Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X – pret si caracteristici !

Am prezentat fel si fel de gadget-uri insa niciodata nu am prezentat o masina de spalat inteligenta. Modelul WF60F4E5W2X de la Samsung este exact masina de spalat rufe care este performanta, are un design nemaipomenit si vine cu un pret destul de interesant. Cand discutam de caracteristici, putem sa evidentiem tehnologia Eco Bubble, o tehnologie care o vom evidentia in randurile de mai jos.

De acum inainte puteti spala rufele si in apa rece ca si in apa calda, asta datorita tehnologiei Eco Bubble™. Practic la fiecare spalare vei economisi energie, o tehnologie revolutionara de la Samsung care amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, generand bule de spuma care patrund in tesaturi mai rapid decat detergentul concentrat.

Pe langa aceasta tehnologie inovatoare mai regasim Diagnosticarea inteligenta, aceasta functie nu repara masina de spalat insa va informeaza exact unde este problema si ce se poate face pentru rezlvarea ei. Aceasta functie este valabila doar cu ajutorul unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Ce mai este interesant la aceasta masina de spalat rufe este faptul ca avem si un program rapid de 15 minute. Se poate modifica setarea temporizatorului (optiunile cuprind: 15, 20, 30, 40, 50 si 60 de minute), in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul ales.Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg

Cum functioneaza sistemul Eco Bubble™?

Tehnologia revolutionara Eco Bubble™ de la Samsung amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, generand bule de spuma care patrund in tesaturi mai rapid decat detergentul concentrat. Spalati rufele la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, economisind energie.

Adaugati eleganta decorului locuintei dvs.

Infrumusetati decorul locuintei dvs. cu designul Crystal Gloss™. In locul unui aspect banal, fatada masinii de spalat Samsung este usor curbata, pentru o estetica mai atragatoare. Aceasta incorporeaza tehnologia Touch of Color™ de la Samsung, care adauga o transparenta profunda si eleganta pe marginea usii. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul lat, cu butoane plate, care reactioneaza la cea mai mica atingere.

Lasati Diagnosticarea inteligenta sa va informeze despre problemele masinii si sa va ajute in remedierea lor

Imaginati-va ca nu mai este necesar sa chemati un reparator de cate ori aveti o problema, pentru ca masina de spalat v-a anuntat prima solutia. Noua masina de spalat Samsung este echipata cu functia inovatoare Diagnosticare inteligenta. Diagnosticarea inteligenta detecteaza si diagnosticheaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Puteti oricand consulta si manualul de utilizare, dar Samsung va pune la dispozitie aceasta solutie.

Eliminati petele fara pasi suplimentari

Exista multe modalitati de a va murdari hainele. si doar o modalitate de a le curata. Functia de indepartare a petelor utilizeaza tehnologia Eco Bubble™ pentru o curatare profunda, delicata si eficienta a hainelor. indeparteaza cele mai comune pete, precum cele de vin, de rosii, de sange, de ciocolata si de iarba, precum si pe cele mai putin obisnuite.

Memo ultimul program

Daca spalati mai multe incarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai aveti nevoie sa reprogramati ciclul de fiecare data. Functia Memo ultimul program stocheaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita. Este suficient sa apasati pe pornire si sa spalati o noua incarcatura. Timpul economisit se va acumula rapid.

Spalare rapida

Chiar cand sunteti super ocupat, puteti totusi sa va faceti timp pentru spalarea rufelor cu programul de Spalare rapida. Este suficient sa apasati pe butonul 15’ Spalare rapida si sa spalati o incarcatura completa in 15 minute. Modificati setarea temporizatorului (optiunile cuprind: 15, 20, 30, 40, 50 si 60 de minute), in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul dvs.

Rezistenta ceramica Plus

Functia Rezistenta ceramica Plus ofera o acoperire speciala anti-calcar care va reduce depunerile de calcar din apa dura. Astfel, rezistenta va functiona mai eficient, cu o durabilitate marita.

Eco Drum Clean

Spalati tamburul la fel de usor ca si hainele dvs., rotind cadranul la functia Eco Drum Clean. Ciclul de curatare ecologica va inlatura resturile de detergent si acumularile de murdarie, fara substante chimice dure. Nu sunteti sigur cand trebuie curatata vana? O alarma se declanseaza dupa 40 de spalari pentru a va atrage atentia.

Diamond Drum

Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora. Obtineti o tratare atenta a tesaturilor cu rezultate de curatare in profunzime.
One thought on “Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X – pret si caracteristici !

 1. Violeta

  Inntrebare
  La ce program pot spala perdele fine fara sa le sifoneze datorita temperaturii ridicate? La tabelul ciclurilor de spalare nu apare niciun program la care temepratura poate fi sub 40 grade.
  Aceeasi intrebare pentru spalarea bluzelor fine.
  As fi vrut ca manualul de utilizare sa fie mai ordonat scris, mai clar si dea explicatii mai precise pentru corelarea programelor cu posibile optiuni modificate ale timpului si temperaturii, altele decat cele indicate de tabelul dat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J