Masina de spalat rufe Slim Samsung WF60F4E0N0W – pret si pareri!

Unul din cei mai mari producatori de produse electronice din lume lanseaza o masina de spalat rufe WF60F4E0N0W, despre cine credeti ca este vorba ? – Normal, de Samsung…avem cele mai performante televizoare, cele mai bune telefoane dar si cele mai bune masini de spalat.

Lista cu produse lansate de Samsung continua: tablete, componente pc, cuptoare cu microunde, monitoare, playere si multe altele, insa noi in aceasta seara discutam despre noua masina de spalat de la samsung.

Samsung WF60F4E0N0W clar nu este doar o masina de spalat, adugam tehnologia cu care vine si atunci putem spune ca face exact ce trebuie sa faca, spala rufele intr-un mod tehnologizat si daca gresesc rog sa ma contraziceti prin comentarii.

Interesant la cei de la Samsung este faptul ca au implementat programul spalare rapida, acest program dureaza 15 minute si este foarte benefic pentru cei care sunt pe graba, aici mai putem adauga si programele prespalare, bumbac, jeans, lana, sintetice, sport si baby.

descsamsung-WF60F4E0N0W-1

Trebuie sa amintim ca aceasta masina de spalat rufe are diferite functii de siguranta, printre ele putem sa amintim de filtru auto-curatare, autodiagnosticare, control supraincalzire, sistem detectare spuma, sistem siguranta impotriva copiilor.

Tip produs: Masina de spalat
Tip incarcare: Frontala
Slim: Da
Tip afisaj: LED
Viteza de centrifugare (rpm): 1000
Capacitate de incarcare ( kg): 6
Clasa de eficienta energetica: A+
Program rapid (min): 15

Memo Ultimul Program

Memo Ultimul Program

Dacă spălaţi mai multe încărcături, una după alta, fără modificarea setărilor, nu mai aveţi nevoie să reprogramaţi ciclul de fiecare dată. Funcţia Memo Ultimul Program stochează ultima setare utilizată, chiar dacă maşina de spălat a fost oprită. Este suficient să apăsaţi pe pornire şi să spălaţi o nouă încărcătură. Timpul economisit se va acumula rapid.
Diamond Drum

Diamond Drum

Forma elegantă a tamburului Diamond Drum oferă o performanţă de spălare puternică şi totodată delicată. Hainele se mişcă prin tamburul cu formă unică şi textură în formă de diamant, iar perforaţiile de mici dimensiuni pentru ieşirea apei previn blocarea ţesăturilor şi deteriorarea acestora. Obţineţi o tratare atentă a ţesăturilor cu rezultate de curăţare în profunzime.
Spălare rapidă

Spălare rapidă

Chiar când sunteţi super ocupat, puteţi totuşi să vă faceţi timp pentru spălarea rufelor cu programul de Spălare rapidă. Este suficient să apăsaţi pe butonul 15’ Spălare rapidă şi să spălaţi o încărcătură completă în 15 minute. Modificaţi setarea temporizatorului în funcţie de dimensiunile încărcăturii şi de programul dvs.

One thought on “Masina de spalat rufe Slim Samsung WF60F4E0N0W – pret si pareri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.