Mașina de spălat vase Bosch SMS40E32EU, funcţii şi caracteristici

Mult mai puţin populare decât maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase sunt mai necesare şi eficiente decât am crede. Două argumente se dovedesc a fi imbatabile în pledoaria pentru achiziţionarea unei maşini de spălat vase în bucătărie: timpul economisit şi spălarea vaselor la o temperatură la care mâna nu rezistă, ceea ce duce la o mai bună curăţare a acestora.

Maşina de spălat vase Bosch SMS40E32EU este o investiţie. Preţul nu este unul exagerat, aproximativ 1300 de lei, deşi pentru cei care nu sunt convinşi de necesitatea ei poate părea destul de mare. Funcţiile pe care le oferă sunt un alt argument în favoarea ei.

Spre deosebire de alte maşini de spălat vase, Bosch SMS40E32EU este prevăzută cu funcţia de încărcare la jumătate, care ajută la economisirea de detergent, energie, apă şi timp, permiţând spălarea unei cantităţi mici de vase cu un consum pe măsură. O altă funcţie a maşinii produse de Bosch este Acqua Stop, funcţie care oferă siguranţă maximă împotriva inundaţiilor, atât în timpul spălării, cât şi în repaos sau în timpul întreruperii energiei electrice.

Maşina are o lăţime de 60 de cm, greutate 44 Kg, clasă de eficienţă energetică A+ şi un consum anual de energie estimat la 290 kW. Este prevăzută cu 4 programe de spălare: normal cu o durată de 140 de minute şi un consum de 1.4 kWh, eco, cu durata de 195 de minute şi consumul de 1.02 kWh, rapid, cu o durată de 29 de minute şi un consum de 0.8 kWh, şi programul de prespălare, care durează 9 minute şi a fost creat pentru prevenirea solidificării resturilor de mâncare.

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, Capacitate 12 seturi, 4 programe, Clasa A

Uşor de folosit, dotată cu tehnologii de ultimă generaţie precum asistare dozaj detergent, sistem de protecţie a paharelor, servomecanism de închidere, indicator status program, produsul Bosch te scapă de o rutină casnică. Tot ceea ce trebuie să faci este să aşezi vasele, să setezi programul dorit şi să o laşi să-ţi facă treaba. Tehnologia Eco Silence Drive face ca Bosch SMS40E32EU să fie şi un ajutor silenţios în bucătărie care devine indispensabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.