Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Hansa ZWM476SEH – masina de spalat vase cu 6 programe

Daca  va doriti o masina de spalat vase eficienta, dar clasica, care sa nu necesite incorporare, modelul Hansa ZWM476SEH  este potrivit pentru dumneavoastra. Aceasta dispune de o capacitate de spalare de 12 seturi si este ideala pentru famiile numeroase, iar clasa de eficienta energetica din care face parte este A+. De asemenea, clasele de eficienta de uscare si eficienta de spalare sunt tot A, pentru a fi necesar un consum cat mai redus de resurse.

Design-ul elegant al masinii Hansa ZWM476SEH, cu finisaj de inox este potrivit pentru un aspect ingrijit al bucatariei, mai ales daca restul electrocasnicelor sunt tot din inox. Mai mult decat atat, dispune de 6 programe de spalare, precum un program intensiv de 65 grade Celsius si un program Bio/Eco, de 50 grade Celsius. Sistemul de uscare al acestei masini este unul static si este prevazuta cu un indicator pentru sare, cat si unul pentru terminarea programului de spalare.

Functia de programare intarziata este ideala pentru a putea programa masina la orice ora doriti, fara sa fie necesara supravegherea. Datorita claselor de eficienta din care face parte, consumul de apa in programul Eco este de 12 litri, iar cel de energeie este de 1.05 kW, astfel incat consumul anual este de aproximativ 238 kW si 2520 litri de apa.

Masina de spalat vase Hansa ZWM476SEH

Latimea masinii Hansa ZWM476SEH este de 44.8 centimetri, inaltimea este de 84.5 centimetri, iar adancimea de 60 centimetri, astfel incat, chiar daca nu este incorporabila, poate fi adaugata sub un blat daca se doreste. Lungimea cablului de care dispune masina este de 2 metri, iar cel al furtunului de evacuare este de 1.5 metri, furtunul de alimentare avand aceeasi lungime, de 1.5 metri.

Pretul la care poate fi achizitionata aceasta masina de spalat vase Hansa ZWM476SEH este unul destul de avantajos, care nu depaseste nivelul pietei. Cu toate ca nu dispune de multe alte functii intalnite la masini de spalat vase mult mai performante, este suficient de bine proiectata pentru a dispune de functiile necesare obtinerii unor bune rezultate de spalare.

Daca va hotarati sa achizitionati aceasta masina de spalat vase, veti uita de timpul petrecut in fata chiuvetei, iar vesela dumneavoastra va straluci de curatenie. Astfel, un astfel de produs poate fi considerat un ajutor de nadejde, ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie.

banner 3
One thought on “Hansa ZWM476SEH – masina de spalat vase cu 6 programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J