Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina De Spalat Vase Incorporabila TEKA DW 4 53 FI

Faptul ca masinile de spalat vase sunt extrem de utile in orice bucatarie nu mai suprinde pe nimeni. Unele modele, insa, ne pot uimi prin caracteristicile de care dispun, menite sa ne usureze munca. Un astfel de model este Teka DW 4 53 FI, care este incorporabil, pentru a se incadra perfect in mobila dumneavoastra de bucatarie.

Cuva este confectionata din inox, dispune de control electronic, cat si de un display digital cu indicator LED si apartine claselor energetice, de spalare  si de uscare A.  Capacitatea de spalare este de 9 seturi, fiind suficient de incapatoare si pentru situatiile in care aveti multi invitati la masa, insa puteti opta pentru optiunea de incarcare la jumate, pentru a spala vesela foarte bine, cu un consum redus de energie.

Aspectul acestei masini este destul de simplu, dispune de control electronic si un numar de sase programe. Alaturi de programul de incarcare la jumate, dispune de programul ECO, programul rapid de 30 de minute, selector 3 in 1, Aquastop si pornire programabila intre 1 si 12 ore, pentru a putea selecta sa porneasca la ora dorita.

Masina De Spalat Vase Incorporabila TEKA DW 4 53 FI

Temperatura se poate selecta dintre cele cinci niveluri disponibile, iar consumul de energie, cat si de apa, este unul destul de mic. Astfel, consuma 1.01 kW pe ciclul de spalare si 13 litri de apa pe ciclul de spalare. Latimea de 45 centimetri este potrivita pentru a putea fi incadrata cu usurinta in mobila de bucatarie.

De asemenea, nivelul de zgomot este de 49 de decibeli, astfel incat nu va deranjeaza pe perioada functionarii. Alte functii ale masinii sunt indicatorul lunminos pentru functionare si indicatorul pentru detergent sau sare. In plus, dimensiunile usii incorporabile sunt 640/705×596 mm.

Este foarte adevarat ca atunci cand achizitionam un anumit produs, tinem cont, printre altele, de reputatia producatorului, insa de aceasta data nu putem spune ca TEKA este un producator care ne poate dezamagi. In plus, ofera o masina de spalat vase fiabila si eficienta, care poate deveni sprjinul de care avem nevoie in bucatarie.

Printre atuurile acestui model se afla consumul redus de apa si de energie, dimensiunile reduse si faptul ca este incorporabila, alaturi de capacitatea de spalare de 9 seturi si programul de incarcare la jumate. Astfel, puteti spala mai multe vase odata, daca doriti, sau puteti spala mai putine, insa fara sa va ingrijorati asupra consumului.
One thought on “Masina De Spalat Vase Incorporabila TEKA DW 4 53 FI

  1. Liviu

    Pana acum nu am auzit de aceasta firma, dar dat fiind pretul si calitatile ei am ales-o si acum pot spune ca sunt placut uimit si ca nu-mi pare rau ca am achizitionat-o. Recomand.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J