Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X

Spalatul vaselor nu este de fiecare data o activitate casnica pe care sa desfasuram cu placere, insa tehnologia ne vine in ajutor, prin masinile de spalat vase. Un astfel de produs este masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X, care este disponibila la un pret destul de bun, daca tinem cont de functiile performante pe care le ofera.

Aceasta masina de spalat vase este disponibila in nuanta alba si dispune de un design atragator. Se potriveste mobilierului de bucatarie, indiferent de culoarea acestuia si va ajuta sa economisiti timp, astfel incat dupa servirea mesei, va puteti relaxa, nemaifiind nevoie sa spalati manual vasele.

Masina de spalat vase Whirlpool ADG175X dispune, in partea superioara, de un display de tip LED, care va indica timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare. Fiind suficient de incapatoare, acesta poate sa spele pana la 9 seturi de vase, motiv pentru care chiar si atunci cand organzati o petrecere alaturi de prieteni, vasele  nespalate nu vor reprezenta o problema. In plus, se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la spalare A, tot A fiind si clasa de eficienta la uscare.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A

Consumul anual de apa este de 3640 litri, cel de energie este de 249 kW, iar consumul de apa pe ciclu de spalare este de 11 litri, in timp ce cel de energie este de 0.81 kW. Datorita faptului ca este incorporata, nu veti avea probleme in a o incadra in mobila de bucatarie.

Puteti selecta temperatura dorita existand sase nivele de temperatura, iar programele de spalare disponibile sunt in numar de 7. Acestea sunt ideale pentru a spala vasele foarte murdare, cat si cele care nu necesita o curatare profunda. Se poate alege un program normal de 65 grade Celsius, un program rapid de 40 grade Celsius, un program de prespalare, un program Bio/Eco de 50 grade Celsius sau un program pentru clatire, cat si pentru spalare delicata.

Datorita faptului ca timpul este pretios, este binevenit orice sprijin pentru a putea castiga mai mult timp la dispozitie. Masina de spalat vase Whirlpool ADG175X este un astfel de sprijin si este un motiv in plus pentru a ne bucura de tehnologie, chiar din propria bucatarie. In plus, poate fi considerata si destul de economica, daca tinem cont de faptul ca si un simplu spalat al vaselor necesita un consum de apa destul de mare.

banner 3

One thought on “Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG175X”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.