Masina de spalat vase Whirlpool ADP450WH – pret, review si pareri !

V-ati saturat de orele in plus pierdute prin bucatarie pentru spalarea manuala a vaselor dupa fiecare masa? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci putem spune ca ati venit in locul potrivit!

Avem placerea sa va prezentam astazi un aparat electrocasnic foarte util si performant pentru orice gospodarie. Este vorba despre exceptionala masina de spalat vase de la Whirpool, care are si un pret pe masura, de numai 999 RON (verifica noua oferta de pret).

Vom incerca, pe cat ne este posibil, sa va prezentam toate detaliile, atat estetice cat si tehnice, ale acestei masini de spalat vase.

Producatorul Whirpool a construit aceasta masina de spalat vase, de ultima generatie, la o greutate de 39.5 kilograme cu dimensiunile standard (IxLxA) de 85x45x58 centimetrii. Aceasta ne este prezentata in culoarea alba si are un nivel de zgomot de numai 54 de decibeli.

Si, daca v-am convins de aspectul estetic calitativ al masinii de spalat vase de la Whirpool, fiind foarte compacta si usor de manevrat oriunde in locuinta dumneavoastra, vom incerca acum sa va prezentam si detaliile tehnice ale acesteia.

Whirpool ADP450WH

Masina de spalat vase de ultima generatie, produsa de Whirpool, are clasa de eficienta energetica A, ceea ce ne confirma faptul ca este, probabil, cea mai buna de pe piata de specialitate din tara noastra.

Aceasta masina are o capacitate de noua seturi si un numar de cinci programe de lucru, dispunand de un control mecanic. Deasemenea are clasa A de eficienta la spalare si clasa B de eficienta la uscare.

In ceea ce priveste consumul la masina de spalat vase Whirpool, va informam ca aceasta consuma aproximativ 13 litri de apa si 0.81 kwh consum de energie, la un ciclu de spalare.

Se estimeaza faptul ca acest aparat electrocasnic are un consum energetic anual de 277 kwh.

Masina de spalat vase Whirpool este una foarte eficienta, avand patru nivele de temperatura, dovedindu-se a fi de un real ajutor pentru gospodaria oricaruia dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.