Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Microsoft Band-brăţara inteligentă care monitorizează activitatea sportivă

Microsoft se lansează pe piaţa tehnologiei wearable şi lansează Microsoft Band, brăţara creată special penru cei care iubesc sportul şi stilul de viaţă sănătos. Mai mult, brăţara nu funcţionează doar cu Windows şi poate fi conectată şi la Android şi IOS.
Microsoft Band, ca design, nu are nimic spectaculos sau în plus faţă de celelalte brăţări de fitness lansate până acum. Cureaua este ajustabilă, din plastic, iar ecranul tactil este color.
În ceea ce priveşte funcţionalitatea, brăţara are funcţiile de bază necesare, precum monitorizarea paşilor făcuţi zilnic, un GPS, un măsurător al bătăilor inimii, dar şi funcţii pe care în mod normal le-am găsi doar la un smartwatch. Printre acestea se numără touchscreen-ul în culori, notificări şi funcţii de plată pentru cumpărături.
Microsoft Band este disponibilă în Statele Unite începând cu 30 octombrie, iar preţul este  de 199 dolari. Încă nu a fost anunţată o dată a lansării în Europa şi Australia, nici posibile preţuri.

in post
Bateria este destul de rezistentă, de 100mAh, din litiu-ioni, şi funcţionează în stand by până la 48 de ore. Brăţara foloseşte sistemul GPS pentru a înregistra rutele pe care aţi mers cu bicicleta sau drumeţiile de pe munte. Poate fi setat un target pentru numărul de paşi pe care vă propuneţi să-i faceţi zilnic, precum şi pentru numărul de calorii pe care doriţi să le consumaţi într-o zi. De asemenea, brăţara vă va monitoriza ritmul cardiac, calitatea somnului şi va verifica nivelul de radiaţii ultraviolete atunci când vă expuneţi la soare.
Toate informaţiile sunt transmise pe aplicaţia Microsoft Health, a nu fi confundată cu Apple Health sau Samsung S Health. Aplicaţia vă va conecta la o serie de alte aplicaţii şi servicii de gen precum My Fitness Pal sau RunKeeper. Şi pentru că brăţara se conectează la propriul smartphone, va emite şi notificări privind noi mesaje, evenimente, update-uri de pe reţelele de socializare, astfel că vă puteţi lăsa telefonul acasă dacă plecaţi la sală.
Brăţara funcţionează cu Cortana, vocea Windows Phone, şi se poate conecta la orice smartphone care are un sistem de operare Windows 8.1, IOS 7.1 sau 8, Android 4.3 sau 4.4.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J