Monitor LED Asus 23 inch, Wide, Full HD, HDMI, Boxe, Argintiu/Negru, MX239H: pret si specificatii !

In aceasta seara prezentam unul din cele mai cool monitoare LED din gama 2013, un monitor led de la ASUS intitulat MX239H, un led care se prezinta foarte bine atat la caracteristici si la design. Monitorul este de 23 inch, este FULL HD, are boxe si este o combinatie intre argintiu si negru…nu detine tuner TV si nu este un monitor 3D, este putin scump datorita calitatii imaginii si a designului ireprosabil.

Continuam cu caracteristicile uimitoare ale acestui led si incepem prin a spune ca are un contrast dinamic 80.000.000:1, detine doua porturi hdmi, un port vga si o conectare pentru casti…avem un timp de raspuns de 5 ms si o iluminare 250 cd/mp. Putem spune ca, calitatea imaginii este fantastica atat pentru acest model cat si pentru modelul de 27 de inch care este aproape identic cu acesta.

Ca si idee, daca ai un buget de 900 ron, atunci acest led este alegerea perfecta, indiferent ca urmarim filme sau pur si simplu avem nevoie de un monitor gaming, nu conteaza pentru ca avem o imagine exceptionala, o imagina reala, o imagine care nu o gasesti pe nici un monitor low-budget.
Monitor LED Asus 23 inch, Wide, Full HD, HDMI, Boxe, MX239H

Interesant este faptul ca detine doua boxe de 3 w fiecare, asezate in spatele monitorului pentru un impact al sunetului ridicat si lin cu performante ale bass-ului imbunatatit. Cei de la Asus le-au asezat destul de strategic, asta pentru ca rezonanta boxelor sa fie una cat mai mare si cat mai de calitate.

ASUS MX239H dispune de cea mai noua tehnologie IPS cu un unghi mare de vizibilitate de 178 grade, asadar daca ne uitam la un film nu suntem nevoiti sa privim monitorul doar din fata, tehnologia IPS este valabila si pentru modelul de 27 inch.

2 thoughts on “Monitor LED Asus 23 inch, Wide, Full HD, HDMI, Boxe, Argintiu/Negru, MX239H: pret si specificatii !”

  1. Recomand tuturor acest monitor care doresc un monitor bun care sa si arate bine pe birou, isi merita toti bani si in plus arata „demential” si surprinzator se aude si bine. Daca te uiti dupa un monitor bun cu tehnologie IPS acesta ar putea fi o optiune, sau poti opta si pentru modelul de 27″ care iti ofera un spatiu de lucru mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.