Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Monitor LED IPS UltraSharp Dell UZ2215H

Un monitor este extrem de util, atat in mediul profesional, cat si pentru o experienta de divertisment interesanta. Monitorul LED IPS UltraSharp Dell UZ2215H este potrivit pentru diferite activitati. Dispune de o rezolutie de 54,5 centimetri si un aspect al imaginii de 16:9, cu un timp de raspuns de 8 ms.

Este foarte adevarat ca nu este echipat cu tehnologia 3D, insa, daca tinem cont de pretul sau extrem de avantajos, nu putem avea astfel de pretentii. Este potrivit pentru a organiza videoconferinte cu ajutorul camerei web Full HD de 2 MP, cat si gratie boxelor si celor doua mufe combinate pentru microfon si casti digitale.

Imaginea va incanta printr-o claritate remarcabila, datorita rezolutiei Full HD si a unghiului foarte larg de vizualizare, de 178 grade. Doriti sa vedeti pe monitor continutul stocat pe smartphone sau tableta? Prin conectivitatea HDMI este posibil. Se poate adapta la stilul dumneavoastra de lucru, pentru o vizualizare imbunatatita si un confort sporit.

Monitor LED IPS UltraSharp Dell 21.5, Full HD, VGA, HDMI, DisplayPort, Negru, UZ2215H

De asemenea, il puteti conecta cu usurinta la desktop, la laptop sau la alte dispozitive, prin conectorul VGA, Display Port, Headphone Out/Mic In, 1 port USB 3.0 upstream, 1 port USB 3.0 downstream si cele 2 porturi HDMI.

Pentru un consum redus de energie, la monitorul LED IPS UltraSharp Dell UZ2215H veti intalni functia Power Nap, prin care puteti reduce la minimum luminozitatea monitorului sau pentru a trece monitorul in repaus, atunci cand nu il folositi.

De asemenea, respecta standardele recente de mediu si reglementare, precum certificarea Energy Star, EPEAT Gold1 si este in conformitate cu TCO Certified Displays. In plus, este conceput pe baza unor materiale de o calitate superioara. Astfel, monitorul dispune de laminate fara substante ignifuge pe baza de brom, sticla este fara arsen, iar ecranul LED este fara mercur.

Totodata, sasiul monitorului LED IPS UltraSharp Dell UZ2215H contine plastic reciclat dupa comercializare in proportie de 25%. Greutatea este de 3.12 kg, iar puterea consumata este de 23W. Cele doua boxe integrate dispun de o putere de 5 W fiecare.

Punctele forte ale acestui monitor includ rezolutia Full HD, posibilitatile crescute de conectivitate, adaptarea simpla la stilul dumneavoastra de lucru, boxele si camera web integrate, alaturi de posibilitatea de a gestiona corect puterea. Astfel, puteti creste productivitatea muncii prin folosirea monitorului de la Dell sau il puteti utiliza pentru a viziona continutul dorit pe un ecran Full HD.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J