Monitor LED LG 23.6, Wide, Full HD, DVI, HDMI, Negru, 24M45H

Monitor LED LG 24M45H

Aveti nevoie de un nou monitor care sa ofere o calitate mai buna a imaginilor? Atunci modelul LED IPS LG 24M45H este potrivit pentru dumneavoastra. Cu o diagonala de 23.6 inch si o rezolutie de 1920 X 1080 pixeli, dispune de un timp de raspuns de 5 ms si un contrast dinamic de 5000000:1.

Culorile redate de acest monitor vor fi identice cu cele ale imaginii originale, deoarece este un monitor LG IPS, care se remarca printr-un consum redus al temperaturii de culoare. Puteti utiliza monitorul pentru a citi cartile preferate, gratie modului Citire. Ochii dumneavoastra vor fi protejati, deoarece reduce lumina albastra si va permite sa savurati o lectura captivanta, fara sa va afecteze vederea.

La unele monitoare, palparea luminii va oboseste ochii. La modelul LED IPS LG 24M45H, prin noua tehnologie de reglare a luminozitatii, palpairea va fi aproape inexistenta, pentru a va bucura de continutul preferat o perioada indelungata de timp.

Monitor LED LG 23.6, Wide, Full HD, DVI, HDMI, Negru, 24M45H
Monitor LED LG 23.6, Wide, Full HD, DVI, HDMI, Negru, 24M45H

Unghiul larg de vizualizare va asigura o imagine clara, indiferent de coltul in care va aflati atunci cand veti privi la ecran. Prin rezolutia Super+, detecteaza zonele neclare cand este marita imaginea, pentru a imbunatati calitatea acesteia. Este potrivit si pentru gaming sau pentru filmele de actiune si emisiunile sportive. Reda cu fidelitate imaginile aflate in miscare.

Daca doriti sa economisiti energie, monitorul LED IPS LG 24M45H dispune de functia de Super Economisire a Energiei, care va permite sa economisiti energie prin ajustarea luminozitatii. Puterea consumata este de 21W, cu o greutate de 2.6 kg si dimensiunile 556 W X 188 H X 445 D mm.

In plus, este echipat cu porturi digitale si un port VGA. Din pacate, nu beneficiaza de tuner TV sau de boxe integrate, insa beneficiaza de suficiente functii utile, pentru a va asigura o utilizare cat mai confortabila.

Din cauza faptului ca la unele persoane timpul petrecut in fata calculatorului este unul foarte mare, prin utilizarea acestui monitor va puteti proteja ochii si mentine sanatatea acestora. Se poate utiliza confortabil pentru a citi carti, gaming sau a urmari filmele preferate. Calitatea imaginii este una superioara, iar functia Rezolutie Super+ elimina imaginile neclare.

In plus, designul monitorului este unul modern si atractiv, pentru a se potrivi incaperii in care il veti amplasa. Bucurati-va de calitatea produselor LG, prin achizitionarea monitorului LED IPS LG 24M45H, la un pret atractiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.