Monitor LED Samsung LS22D390QS

Monitorul LED Samsung LS22D390QS se remarca inca de la prima vedere, prin designul atractiv, ce imbina armonios negrul cu albastru. Face parte din seria D390, in partea de jos logo-ul este putin transparent, pentru un aspect aparte, iar diagonala este de 21,5 inch. Designul nu este cea mai importanta caracteristica a monitorului.

Rezolutia Full HD, de 1920 X 1080 pixeli, asigura o claritate crescuta a imaginii, avand un timp de raspuns de 5 ms. Este echipat cu porturi HDMI si VGA, iluminare a ecranului de 250 cd/mp si un unghi de 178 grade, pentru a vedea o imagine clara, indiferent de unghiul dumneavoastra de vizualizare.

Este un model potrivit pentru a fi utilizat impreuna cu un desktop de gaming, iar prin functia de economisire a energiei, puteti reduce consumul de energie atunci cand nu utilizati monitorul. In plus, se poate utilzia functia Eco Saving, pentru a reduce cu 75% consumul de energie al monitorului sau cu 50% din nivelul prestabilit.

Samsung LS22D390QS

Prin tehnologia Mega DCR, monitorul LED Samsung LS22D390QS ofera culori de o calitate inalta care respecta cu fidelitate realitatea. Cei care doresc sa utilizeze acest monitor pentru a se juca, trebuie doar sa activeze modul pentru jocuri, prin simpla apasare a unui buton de pe ecran.

Din pacate, acest monitor nu dispune de boxe integrate sau de un tuner TV, insa este disponibil la un pret de aproximativ 750 lei. Este potrivit pentru cei care nu doresc sa investeasca o suma mai mare de bani in achizitionarea unui monitor si care cauta o imagine clara, oferita de o rezolutie Full HD.

In plus, dispune de porturi digitale HDMI, alaturi de un port pentru casti si un port VGA. Dimensiunile monitorului LED Samsung LS22D390QS sunt de 514.2 W X 389 H X 209 D centimetri. Cantareste 3.4 kilograme si are un consum de putere de 21 W.

Gama de monitoare existenta pe piata este una generoasa, disponibila la preturi variate. Cei de la Samsung au creat, prin acest monitor, un produs care se adreseaza persoanelor cu disponibilitati financiare limitate. Raportul calitate-pret este unul bun. Astfel, veti putea achizitiona un ecran LED, care se remarca printr-o durata prelungita de viata si care ofera o imagine clara si reala.

Daca v-a atras atentia si considerati ca este produsul potrivit pentru dumneavoastra, atunci va dorim sa va bucurati de o utilizare cat mai placuta si cat mai confortabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.