Monitor/ TV LED VA Samsung T28C570 28 inch: Unul din cele mai performante monitoare LED de pe piata!

Sa fiu sincer a trecut ceva vreme de cand nu am mai prezentat un monitor/TV LED care sa aiba caracteristici puternice, asadar astazi vom trece in revista Samsung T28C570, un ecran LED 2 in 1 care este capabil sa fie folosit in conditii maxime atat ca televizor cat si ca monitor de calculator.

Monitorul Samsung T28C570 a fost lansat undeva la sfarsitul anului 2013 si de atunci pot spune ca este unul din cele mai bune din gama TV/Monitor LED, nu vreau sa ii laudam pe cei de la Samsung dar putem spune cu siguranta ca isi fac foarte bine treaba in ultima vreme cand vine vorba de tehnologie si design.

Tin sa precizez de la inceput ca cei care se vor decide sa-l achizitioneze vor face o alegere excelenta din toate punctele de vedere, pret destul de scazut si caracteristici de invidiat pentru Samsung T28C570 (verifica noua oferta de pret).

Samsung T28C570 are o diagonala de 28 inch, asta insemnand undeva la 71 cm, detine un contrast dinamic Mega DCR (nu o sa-l intalnesti la vechiul lot de montioare/televizoare) si un timp de raspuns impresionant, doar 6 ms in conditiile in care este in acelasi timp si televizor si monitor de pc.


Samsung T28C570 are un unghi ultralarg de vizualizare de 178 de grade, atat vertical cat si orizontal, un monitor/TV care este foarte bun atunci cand ne strangem cu prietenii la un film sau la un joc pe PS3, asta penru ca din orice unghi privim acest model de Samsung, calitatea imaginii nu se strica sub nici o forma.

samsung T28C570

Pe langa unghiul de vizualiare foarte bun putem sa spunem ca avem o calitate a imaginii cursiva, dinamica si impecabila, ganditi-va la momentul unui film cand scenele se dreuleaza foarte rapid, atunci o sa vedeti cu adevarat diferentele fata de un monitor LCD sau LED normal.

Ne place foarte mult partea de conectivitate, aici avem o multime de porturi dintre care putem sa enumeram:
1 x D-Sub, 2 x HDMI, 1 x RF In, 1 x USB, 1 x Composit, Slot CI, 1 x SCART, 1 x Jack 3.5 mm, 1 x Component, o intrare audio si un port digital HDMi.

Interesant mai este faptul ca avem Picture-in-Picture, ne putem bucura in acelasi timp de jocul pe PS3 cat si de continutul canalului de televiziune.

Concluzia este ca daca iti doresti un LED care sa fie in acelasi timp si televizor si monitor, atunci poti alege cu siguranta acest model. Raport calitate-pret excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.