Noile monitoare LED de la Asus !!!

Asus MX299QDaca aveti in plan sa cumparati un monitor LED atunci trebuie sa va uitati si la ultimile modele de la Asus, modele care se incadreaza perfect in cerintele utilizatorului. Putem alege un monitor LED de la o diagonala de 18,5 inch care pleaca cu un pret de pornire de 349 ron pana la un LED cu diagonala de 29 inch ce are un pret destul de piperat, adica ajunge undeva la peste 2000 RON.

VS207DE, VS197DE, VS228NE, MX239H, MX279H, VS247H-P, VX238T, VE278H, MX299Q, PB298Q sunt modele noi de la Asus, putem spune ca toate monitoarele au un timp de raspuns de 5 ms si le putem incadra pe toate in categoria gaming, ca punct comun este si tipul ecranului care este wide si LED.

Majoritatea monitoarelor au si mufa HDMi, rezolutii Full HD si un design de invidiat. Nu luam fiecare model in parte sa povestim despre el pentru ca toate informatiile se pot accesa din link-ul de mai jos, putem vedea consumul de energie pentru fiecare monitor, putem vedea care este rezolutia tuturor modelelor, pretul si toate detalii de care avem nevoie atunci cand cumparam un monitor LED.


Dupa cum stiti tehnologia LED este din ce in ce mai apreciata de utilizatori. Dupa cum am spus si in articolele precedente consumul de energie scazut + claritatea imaginii + dimensiunile foarte subtiri fac ca ecranul LED sa fie pe primul loc atunci cand cumparam un monitor sau televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.