Noile smartphone-uri Droid Turbo de la Motorola vor avea o baterie mai rezistentă

Smartphone-urile produse de Motorola Mobility vor avea o baterie cu o autonomie de până la 48 de ore şi un încărăcător Turbo, care va asigura funcţionarea telefonului timp de 8 ore, după o reîncărcare de doar 15 minute.
Smartphone-ul din seria Verizon Wireless şi Motorola Mobility se doreşte a fi, în primul rând, un smartphone rezistent, a cărui baterie este mai puternică decât a celorlalte de pe piaţă, de altfel un punct nevralgic pentru majoritatea companiilor producătoare de telefoane inteligente.
Lansate marţi, smartphone-urile Droid beneficiază de o baterie de 3900 mAh, care se presupune că trebuie să reziste 48 de ore, un display Quad-Hd de 5.2 inci, o cameră de 21 megapixeli, 3 GB RAM şi un încărcător Turbo Charger. Noul smartphone Droid va fi lansat pe 30 octombrie şi va costa în jur de 200 de dolari, cu un abonament pe 2 ani.

Motorola-Droid-Turbo-Quark-Verizon1
Motorola este compania care se ocupă de vânzarea smartphone-urilor Droid, produse de Verizon, telefoanele câştigând numeroşi fani, destul de fideli de-a lungul timpului, într-o piaţă dominată de Apple şi Samsung. Punctul forte al acestor smartphone-uri îl reprezintă autonomia bateriei, superioară altor telefoane inteligente de pe piaţă, numeroşi clienţi punând acest aspect deasupra altor funcţii ale telefonului.
Totuşi, popularitatea seriei Droid a scăzut treptat de la lansarea primului model, în octombrie 2009. Pe atunci, telefonul era rezultatul unei colaborări fructuoase între Motorola, Google şi Verizon Wireless şi era considerat a fi competitorul numărul 1 al Iphone-urilor. Însă, vremurile s-au schimbat, iar ascensiunea şi evoluţia telefoanelor de la Apple a înregistrat creşteri spectaculoase, la fel şi modelele produse de Samsung, care a crescut spectaculos cu seria Galaxy S. Având în vedere competiţia acerbă, seria Droid Turbo se menţine pe piaţă, iar noul model beneficiază de aplicaţiile Motoroloa, precum Moto Display sau Droid Zap. Mai mult, Motorola va înlocui o singură dată gratis ecranele telefoanelor Turbo, în cazul în care acestea se sparg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.