Nokia 206 un telefon Dual SIM – specificatii si pret!

nokia_asha_206Un telefon cu dual-sim din partea celor de la Nokia care este si va fi mereu folosit deoarece este unul economic, este vorba de modelul 206, parca zici ca e masina daca nu pui nokia in fata. De aceasta daca cei de la Nokia nu au stat pe ganduri si au dotat acest telefon cu un ecran de 2.4 inchi care este ,trebuie sa recunoastem,destul de mare avand in vedere dimensiunile mici ale telefonului.

Nokia 206 este dotat cu o camera de 1.3Mb si cu un zoom 4x ,pozele sa vad foarte bine iar ecranul generos la dimensiuni ofera o placere mai mare atunci cand te joci si o vizibilitate mai buna.Bateria in regim dual-sim dureaza in jur de 4-5 zile si timpul de incarcare relativ scurt al acestui telefon in face unul ideal mai ales pentru deplasarile pe distante lungi .

Dotat cu un browser Nokia Express viteza acestui telefon pe internet este relativ redusa ,dar in comparatie cu modelele mai vechi merge destul de bine .Interfata telefonului este prietenoasa ,nu este dotata cu butoane speciale de volum sau camera,designul este unul curat si clasic si este numai buna persoanle de tip afacerist care au nevoie de 2 telefoane in unul.

Ideia care a stat la baza acestui dual-sim a fost schimbarea cat mai rapida pe de un sim pe altul,asfel incat acest telefon ofera un mare + la aceasta categorie. Nokia 206 accepta card de memorie pana la 64mb si tot mai multi utilizatori apeleaza la acest telefon deoarece este unul mic,elegant ,atragator si mai ales clienti in recomanda din punctul de vedere al pretului,avand un raport calitate pret genial .Ce ar lipsi de la acest telefon ar fi un touch si o camera mai mare si ar avea un succes total. Mai jos aveti un review video pentru noul model 206 de la Nokia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.