Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nokia Asha 501: Pret si caracteristici!

nokia asha 501In sfarsit avem un smartphone cu care sa ne mandrim, asta pentru ca bateria acestui telefon tine 48 zile. Telefonul este de la Nokia si continua seria Asha, asadar se ajunge la Nokia Asha 501, un smartphone ce nu o sa coste mai mult de 100 euro.

Finlandezii ne spun ca sistemul de operare Asha este imbunatatit, astfel ca o simpla baterie cu capacitatea de 1200 mAh o sa tina pana la 48 de zile in standby sau 17 ore de vorbit.

Din cate am inteles o sa existe 2 variante ale acestui telefon, una cu un singur sim si alta cu dual sim. Nu cred ca asta este importanta telefonului, tot ce conteaza este sa tina bateria cat mai mult, foarte bun pentru firme si pentru cei care vorbesc tot timpul la telefon.

Nokia Asha 501 este disponibil ! Comanda-l acum la cel mai mic pret

Ma intreb cand o sa scoata o baterie care nu se consuma niciodata, sau sa tina un an fara sa o incarci…sigur o sa se ajunga si la aceste performante cat de curand.

Din cate am inteles, principala piata pentru care este facut acest telefon este India. Modelul Asha 501 o sa coste 99 de dolari si o sa fie disponibil in mai multe culori: roşu, verde, galben şi alb.

Pe modelul Nokia Asha 501 o sa ruleze sistemul de operare MeeGo OS, camera foto o sa aibe 3,2 megapixeliiar diagonala ecranului o sa fie de 3 inch. Spatiu intern de stocare o sa aibe de 4GB si se poate extinde printr-un card micro SD pana la 32 Gb.
2 thoughts on “Nokia Asha 501: Pret si caracteristici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J