Nokia Lumia 520: Pret si caracteristici !

In urma cu cateva zile am vorbit despre modelul senior Lumia 720, iar astazi va prezentam un telefon mai acceptabil la pret si cu cateva caracteristici asemanatoare modelului 720. Este vorba de  Nokia lumia 520 care a fost prezentat la Mobile World Congress 2013.

Tinand cont ca este o versiune mai mica fata de modelul lumia 720, totusi se mentine foarte bine la caracteristici. Vrem sa evidentiem procesorul, camera si display-ul si de aceea vom discuta mai jos despre fiecare in parte.

* Procesorul ne asteptam sa fie un single core, insa cei de la Nokia au pus si pe acest model un dual core cu o frecventa de 1 GHz, asadar permite rularea aplicatiilor si a jocurilor la viteze foarte mari. Acest procesor este ajutat si de memoria ram de 512 MB

* Camera foto este capabila sa faca poze la o rezolutie de 5 MP, de asemenea este capabila sa filmeze HD, puteti surprinde cadre si filmari in trafic la calitate exceptionala

* Display-ul Nokia Lumia 520 este de tip IPS LCD cu rezolutie WVGA, are 4 inch si raspunde foarte bine la comenzi, asta datorita si procesorului dual-core.

Nokia-Lumia-520-new

Este un telefon destul de bun, arata foarte bine si foarte performant insa ce este cel mai interesant este pretul care nu cred ca o sa depaseasca 800 RON la noi in Romania. Compania Finlandeza a crescut in ultimul timp, au lansat super telefoane la cele mai mici preturi, aduc fiabilitate fata de concurenta.

Se gasesc teste cu telefoanele nokia, sa incearca lovirea cu ciocanul pentru a vedea cat de dure sunt, toate aceste filmari le gasiti pe youtube fara prea multe batai de cap.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.