Nokia Lumia 920: Pret si caracteristici !

Stiati ca in 2008 Nokia lansa un telefon cu touch screen ? Telefonul se numea Nokia XpressMusic 5800 si era un raspuns pentru producatorii Apple de la acea vreme, chiar reusise sa le sufle avantul pe care il luase cei de la Apple. Acum tehnologia a evoluat, telefoanele cu touch screen sunt din ce in ce mai rezistente, mai frumoase si mai performante, iar lupta granzilor este foarte mare.

Astazi va prezentam un model revolutionare de la Nokia, mai exact modelul Lumia 920, unul din cele mai performante telefoane ale momentului, un smartphone destept care stie sa faca multe si care depaseste caracteristicile celor mai bune telefoane de la Apple si de la Samsung.

Compania Finlandeza a lansat Nokia Lumia 920 ca pe o provocare, a imbinat utilul cu placutul si au facut exact modelul care lipsea din peisajul telefoanelor mobile.

Vezi cel mai mic pret la:

PRO: Avem o multime de argumente pozitive si putem sa incepem cu incarcarea wireless, una din cele mai recente tehnologii ale telefoanelor mobile, scapam de cabluri si de incarcatorul care ne da batai de cap in fiecare zi.

* Acest smartphone dispune de tehnologia PureView si obiectivul Carl Zeiss care te ajută să obtii calitate maxima la filmarile full hd, chiar dacă misti camera sau lumina este slaba. Rezolutia efectiva a camerei este FULL HD, adica 1920×1080 pixeli, iar camera foto de 8.7 MP, adica o rezolutie de 3264 x 2448 pixeli.

* Ecranul este unul PureMotion HD+ si producatorii finlandezi spun ca este cel mai bun ecran montat vreodata pe un smartphone, culorile arata perfect iar atingerea se poate face si cu degetul înmănuşat, dimensiunea ecranului este de 5,5 inch, destul de mare incat sa-ti faci treaba cu el.

* Unul din cele mai performante procesoare este Snapdragon™ S4 este un sistem cu nivel ridicat de integrare, optimizat pentru aplicaţii mobile, ce oferă o experienţă de utilizare dinamică şi performanţe de top dispozitivului tău.

* Avem Windows 8, cel mai recent sistem de operare al celor de la Microsoft.

Contra:
* Avem destule aplicatii insa nu se compara cu aplicatiile de pe Android, acesta reprezentand un minus.

Recomandam acest telefon celor care doresc fiabilitate si vor sa fie cu un pas inainte prietenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.