Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nokia Lumia 928: Pret si caracteristici !

Verizon-Windows-Phone-Lumia-928Era si timpul ca Nokia sa contracareze companiile Samsung si Apple, asa ca vor sa lanese in cateva zile noul Lumia 928, un smarphone care sunt mari asteptari de la el.

Nokia Lumia 928 o sa fie lansat in Anglia, pe data de 14 mai 2013. Se zvoneste ca telefonul o sa aibe 41 de megapixeli insa orice este posibil ca, camera sa fie imprumutata de pe precedentul model Nokia  Lumia 920, asadar poate sa fie si de 8 MP.

Zvonurile sunt aparute de pe un panou publicitar, unde scrie ca Nokia Lumia 928 o sa aibe cea mai performanta camera de noapte…oare ce ne pregatesc finlandezii ?

Mult mai interesant este faptul ca noul Lumia nu este comparat cu terminale precum Samsung Galaxy S4, HTC One sau Sony Xperia Z, ci cu iPhone 5 şi Samsung Galaxy S3. Mai jos aveti un clip ce s-a filmat cu noul telefon de la Nokia
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J