Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nokia Snow – Pret si caracteristici !

nokia snowUn smartphone de poveste, cam atat putem spune despre Nokia Snow, un model care nu se fabrica in serie. Asadar, Designerul Mohamed Magdy a facut un concept a unui telefon Nokia ce impresioneaza atat prin caracteristici cat si prin designu-ul extraordinar, defapt daca il vezi nu ai cum sa nu te indragostesti de el.

Nokia Snow (vezi lista de preturi Nokia Lumia) este un smartphone ce are o diagonala de 4 inci Super AMOLED Plus, cu o rezolutie de 1000 x 600 pixeli si o carcasa impresionanta din sticlă, cu margini cromate, ce sa mai…un smartphone de toata splendoare.

Smartphone-ul are cateva specificatii foarte performante, printre acestea se numara camera frontala de 2 MP, o camera de 14,1 megapixeli în spate cu lentile Carl Zeiss, autofocus si flash LED, slot pentru card microSD, un port microUSB 3.0, HDMI micro si desigur sistem de operare Windows Phone 7.

Eleganta telefonului este pus in valoare de marginile cromate, asadar daca v-am incantat cu acest telefon puteti urmari lista cu produse de la Nokia, mai exact modelele Lumia care se aseamana perfect cu acest device.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J