Noua jucărie Furby

Jucăriile robotice care seamănă cu un hamster sau cu o bufniţă, depinde de unghiul din care le priveşti, sunt spectaculoase şi nu de ieri de azi, ci tocmai din 1998, când au fost lansate. Încă de atunci succesul a fost răsunător, aşa că ne bucurăm de ele şi în prezent, iar Furby Boom sunt noile variante îmbunătăţite, lansate anul trecut.

Noul Furby, care are tot felul de reacţii la muzică, sunetul vocii sau imagini, este acum mult mai inteligentă datorită unor componete care amplifică interacţiunea cu jucăria. Furby Boom arată ca predecesoarele ei, puţin mai stilizată am spune, dacă ne utităm la culorile mai vii, urechile mai lungi şi, la fel ca modelul din 2012, ochii sunt două led-uri luminoase, putând deveni foarte expresivi. Înaltă de 9 inci, jucăria încape perfect în mâna unui adult şi braţele unui copil, căruia îi va deveni un adevărat partener de joacă cu care nu se va plictisi, chiar dacă a avut modelele anterioare Furby.

download

Noua variantă a fost creată tocmai pentru a aduce un plus de interacţiune, iar cei mici se pot juca cu Furby legănând-o, mângâind-o sau hrănind-o prin apăsarea unui buton. Aplicaţia Furby Boom este disponibilă prin iTunes pe device-urile IOS, dar şi pe Android prin Google Play, astfel că smartphone-ul sau tableta pot fi utilizate pentru a interacţiona cu jucăria. De aici pot fi alese o serie de elemente prin care Furby este hrănită, pot fi selecatate numeroase nume, pot fi monitorizate semnele vitale ale jucăriei de pluş precum foamea, sănătatea, dorinţele acesteia etc.

Numeroase aplicaţii de pe smartphone ajută la satisfacerea acestor dorinţe ale animalului de pluş, care se comportă în lumea virtuală la fel ca un animal real, deoarece are aceleaşi necesităţi. Copiii cu vârste între 7 şi 14 ani, care au avut ocazia de a-l testa pe Furby, s-au arătat încântaţi de noua versiune a jucăriei preferate, mai ales datorită interactivităţii cu Furby, mult mai complexă în varianta Boom.

Furby Boom este disponibil la preţul de aproximativ 419 lei si o puteti achizitiona direct de aici: Jucarie Furby Boom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.