Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Noul model Canon Power Shot N2 va fi lansat în decembrie

Producătorii de camere foto digitale au luat în serios actualul trend al selfie-urilor şi au decis să vină cu noi camere foto şi video care să facă cele mai bune şi apreciate fotografii pe reţelele de socializare. Compania Canon, specializată pe producţia de camere foto şi video, vine cu o variantă upgradată a camerei Power Shot N, iar îmbunătăţirile ne aduc un aparat creat parcă special pentru selfie-uri fără cusur.

Power Shot N2 este o cameră de buzunar, cu ecran tactil de 2.8 inci, ajustabil, astfel că puteţi face fotografii reuşite oriunde v-aţi afla. Ecranul noului model se înclină până la 180 de grade, permiţând utilizatorului să îşi facă autoportrete, iar pentru o fotografie ideală este recomandată setarea modului autoportret, care va ajusta trăsăturile feţei prin adăugarea unui fundal care accentuează luminozitatea.

Modelul actual vine cu câteva îmbunătăţri considerabile faţă de precedentul model N, printre acestea numărându-se senzorul CMOS de 16.1 megapixeli şi un procesor DIGIC 6, care va aduce o performanţă mai rapidă a camerei. Dotările Wi-Fi au fost de asemenea îmbunătăţite, N2 beneficiază de funcţia NFC prin care camera se conectează rapid la device-urile Android, iar imaginile pot fi uşor postate pe reţelele de socializare prin Image Gateway de la Canon.
9547B001
Power Shot N2 este totodată şi prima din serie care are opţiunea Creative Shot Movie Mode prin care videoclipurile filmate sunt editate cu efecte speciale în mod automat, printre acestea numărându-se cunoscutele filtre slow motion sau quick motion. Păstrată de la precedentul model este opţiunea Creative Shot care creează 5 versiuni diferite ale aceleaşi fotografii, folosind culori şi stiluri de fotografiere diferite. Şi această opţiune a fost updatată prin oferirea posibilităţii utilizatorului de a alege dintre o varietate de filtre precum Retro, Monocrom, Special sau Natural, însumând un total de 46 de filtre de editare a fotografiilor.

Canon Power Shot N2 va fi disponibilă publicului începând cu luna decembrie, iar preţul estimat este de 300 de dolari, destul de mult, însă un selfie reuşit, veţi vedea, este nepreţuit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J