Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Noul walkman ZX1de la Sony

Dacă în prezent probabil cei mai mulţi dintre noi ascultăm muzică la telefon sau Ipod-uri, nu cu mulţi ani în urmă walkman-urile create de Sony erau în mare vogă. Pentru cei nostalgici şi nu numai, compania japoneză şi-a propus să readucă la viaţă ceva din vechiul walkman sub forma noului audio device ZX1. Music playerul de 128 GB este unul dintre cele câteva produse pe care Sony le-a creat special pentru cei care iubesc muzica şi a căror ureche muzicală poate lesne distinge diferenţa  dintre muzica de calitate necomprimată şi cea comprimată.
Potrivit Wall Street Journal, Sony a lansat, începând cu Septembrie 2013, aproximativ 25 de modele de acest gen, care au însumat 20% din vânzările audio în perioada Octombrie-Martie. Resurescitatul walkman a înregistrat astfel un succes aproape neaşteptat, având în vedere concurenţa pe piaţă. Cu toate acestea, noul walkman de la Sony nu mai foloseşte casete dar greutatea şi volumul fac notă discordantă cu, de exemplu, modernul Ipod de la Apple. Ecranul sport de 4 inci cu touchscreen este mai mult decât un music player. Este creat pentru stocarea fotografiilor şi pentru câteva formate video. Bateria durează până la 32 de ore după o reîncărcare de 3 ore.zx1_07

ZX1 este prevăzut cu tehnologie Clear Bass şi Clear Stereo, toate acestea pentru un preţ care nu este chiar la îndemâna oricui, 700$. Sunetul cu rezoluţie înaltă, 192 kHz pe 24 de biţi, oferă muzicii ascultate o calitate superioară unui CD audio, iar playerul audio este rulat pe sistemul de operare Android 4.1. Deşi presa de specialitate a numit noul walkman un produs de nişă, se pare că vânzările au întrecut aşteptările, mai ales în Japonia.
Accesibil pieţelor din Asia şi din câteva state europene, ZX1 nu a fost încă introdus pe piaţa din America, iar Sony nu a dezvăluit nicio intenţie în acest sens.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J