O afacere pusa la punct din prea multa dragoste

Cei doi copii erau trandafirii de colectie ai familiei. Parintii se gandeaua la toate detaliile ca ei sa fie fericiti si sa traiasca fara griji. In zilele ploioase de toamna le era mila de ei cand erau obligati sa se joaca in casa si din cauza acesta, in loc sa se miste, sa se bucure si sa interactioneze cu micuti de varsta lor stateau cu ochii in ecrane: tableta, laptop, telefoane.

-Stii la ce m-am gandit, ii comunica sotul sotiei sale intr-o zi? Pe locul liber din curtea nostra voi amenaja un loc de joaca acoperit si incalzit pentru ei. Am gasit deja informatii despre panouri sandwich pret.
-La ce servesc, dragul meu, panourile sandwich?

-Pot fi folosite si la acoperis, dar si la peretii interiori. As dori sa aiba in sala aceea miniteren de fotbal si volei, o minipista de alergat, una de mers cu trotineta si bicicleta, casute din plastic sau lemn, tobogane si saltele. Fundatia va fi solida, voi folosi fier beton din belsug ca viata copiilor nostri sa fie perfect securizata acolo. Le voi face si cabine de dus cu design copilaresc sa iasa de acolo curati si fericiti.

Depozit-online a devenit rapid un partener de nadejde ca darul de Craciun pentru copiii lor sa fie gata la timp. Au primit materialele la domiciliu cu autoutilitarele lor si li s-a permis sa achite marfa in rate. Oricat erau de curiosi, micutii nu au avut acces la locul de joaca si nici nu au aflat ce li se pregateste pana la ziua cea mare.
De Craciun, au invitat toti copiii prietenilor la inaugurare si au organizat o petrecere.

-Este minunat cum ati gandit voi asta, a spus una dintre prietenele. Aici nu sunt caini vagabonzi care sa-i atace, nici alei care ingheata. Dispare orice posibilitate de accidentare, iar atmosfera este intima. Uite sunt prima care va rog sa-mi faceti un abonament zilnic sa vin aici cu copiii mei.
Lista inscrierilor a continuat, iar in prezent vin zilnic grupe de copiii care sunt aduse sa petreaca clipe de neuitat in special in anotimpurile umede si reci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.