Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

O bratara de piele pentru iubitul meu

Ufff, ce ti-e si cu sarbatorile astea! Parca de la o vreme sunt din ce in ce mai multe… si mai dese! Parca mai ieri, alaltaieri a fost Craciunul, iar acum se apropie Ziua Indragostitilor. Inca un prilej de a primi cadouri, dar si de a face. Pentru ca ACESTA este adevăratul rost al cadourilor – ele sunt acele mijloace prin care le spunem cât de mult tinem la ei. Toate bune si frumoase, dar ce sa-i cumpar LUI? De asta oftez… Cand ai de facut un cadou altei fete sau mamei tale, parca e mai simplu. Dar cand trebuie sa-i faci un cadou iubitului, situatia se cam complica… Trebuie sa marturisesc ca, de data asta, ideea cea mai potrivita pentru un cadou mi-a venit in somn (adica in vis): bratari piele !

Cuuum, bratari barbati?, s-ar intreba nemaipomenita mea matusa (sora mai mare a mamei), daca ar sti ce mi-am pus in gand sa-i cumpar omului meu. Fiind ea de moda (mai mult decat foarte) veche, coana matusi-mea e convinsa ca pe lumea asta nu ar trebui sa exista decat bratari dama . Asta e ea, a ramas cu mintea in secolul XIX! Dar eu si al meu iubit suntem rockeri – si suntem FOARTE mandri de asta! Si e bine ca suntem – altfel, cine stie cat timp as fi pierdut pana as fi gasit ideea cea buna?

Odata rezolvata „problema” la nivel teoretic, mai trebuia sa rezolv cumva si partea practica. Din fericire, mai exista pe lumea asta si ceva numit internet ! Si uite ca din cateva click-uri am dar peste site-ul celor de la E-bratari.ro, de unde se pot cumpara produse hand-made de cea mai buna calitate. Din cate am vazut acolo, mi-am dat seama ca oamenii aia care le fac au simtul estetic foarte dezvoltat – bratarile alea i-ar fi placut si lui Ragnar Lothbrok (taica-meu i-ar pomeni pe Theodoric şi pe Alaric, ca asa face de cate ori ascult Amon Amarth, Ensiferum, Turisas sau Kalmah). Iar iubitul meu chiar seamana a viking! Ca veni vorba, stiati ca vikingii n-aveau gusturi rele deloc? Buuuun, hai la cumparaturi!

Cu cantec (Viking Metal) inainte mars, cum se zicea cand era tata copil!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J