Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

O nouă aplicaţie pentru dependenţii de cumpărături

Site-ul specializat în comerţ online, Polyvore, a creat o nouă aplicaţie pentru sistemele de operare IOS, care doreşte să intre pe o nişă unică, pe care Amazon nu o poate suplini: sfaturi personalizate pentru fiecare dintre utilizatorii săi.
Cu acest nou proiect, Polyvore încearcă să atragă clienţii, mai bine spus, clientele, şi să le scutească de sesiunile interminabile de cumpărături prin magazine. Noua aplicaţie se doreşte a fi un fel de stilist personal robotizat care ştie exact ce anume ţi se potriveşte în materie de vestimentaţie. Site-ul a lansat ingenioasa aplicaţie marţi pe IOS, iar versiunea pentru Android urmează să apară cât de curând. Aplicaţia include un algoritm îmbunătăţit care te va ajuta să-ţi stilizezi ţinuta din cap până în picioare.

screenshot
Jees Lane, CEO-ul companiei, a declarat că, în viaţa de zi cu zi, achiziţionarea de articole vestimentare se face după criterii generale precum preţ, culoare sau material. Însă, în materie de modă, lucrurile nu stau deloc atât de simplu. Este nevoie de bun gust şi creativitate, două elemente pe care aplicaţia le va oferi utilizatorilor. Recomandările reprezintă o însumare a tuturor itemi-lor vestimentari pe care clientul i-a achiziţionat de pe Polyvore şi combinarea lor cu produsele selectate de o echipă specializată în trendurile sezoniere.
În prezent, site-ul vinde produse la peste 3 milioane de clienţi în fiecare lună. Astfel, Polyvore doreşte nu doar să aibă succes în numărul de tranzacţii lunare, ca Amazon, ci să ofere clienţilor produse care li se potrivesc cu adevărat şi îi menţin în pas cu moda. Algoritmul de căutare creează un fel de grafic al stilurilor, în stilul aplicaţiei de pe Facebook cunscută ca „social graph” prin care utilizatorii primesc recomandări pe baza specificului unor activităţi din trecut. Pentru o mai bună funcţionare a aplicaţiei este necesară activitatea frecventă pe site şi cu cât vizitele  sunt mai dese, cu atât programul va şti ce recomandări viitoare să facă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J