OFERTA de PRET: Sistem 5.1 Home Theatre Orion HT-585

Daca ati ajuns la acest articol inseamna ca sunteti in cautarea unui sistem de boxe, asadar in aceasta zi prezentam un sistem home theatre 5.1 de la Orion, un sistem care se remarca prin caracteristicile destul de puternice, cat si prin pretul extrem de scazut.

Orion HT-585 este exact sistemul de boxe de care aveti nevoie in camera dumneavoastra, se aude foarte clar, destul de puternic si extrem de fiabil (asta pentru ca este facut de Orion – o firma care si-a castigat renumele in zona televizoarelor si a crt-urilor, o firma ce are sediul in Japonia in Osaka, activeaza pe piata inca din anul 1958 si au in prezent peste 9 mii de angajati).


Puterea este in mare parte ceea ce ne intereseaza foarte mult atunci cand cumparam un sistem de boxe, aici avem un subwoofer de 30w si 5 sateliti de 15 w fiecare.

Orion HT-585

De asemenea putem sa mai evidentiem tunner-ul FM, afisasul electronic, porturile USB si Card Reader-ul, de asemenea sistemul de boxe 5.1 Orion HT-585 vine cu telecomanda . In mare parte cam acestea sunt informatiile de care avem nevoie atunci cand dorim sa cumparam acest sistem de boxe, pentru alte intrebari nu ezitati sa ne contactati si noi va vom raspunde cat de curand posibil.

4 thoughts on “OFERTA de PRET: Sistem 5.1 Home Theatre Orion HT-585”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.