OFERTA: Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM

Atunci cand dorim sa cumparam o masina de spalata avem de ales dintr-o multime de modele, bineinteles ca aproape totul depinde de bugetul alocat pentru achizitionarea masinii de spalat, insa mai depinde si de model, marca si caracteristici. Asadar astazi am decis sa prezentam una din cele mai bune masini de spalat (conform bugetului) de la Whirlpool, o masina de spalat care face din fiecare program sa utilizeze al 6-lea simt.

Whirlpool AWSX63213 este exact masina de spalat de care aveti nevoie, iar cand afirmam ca este o masina perfecta avem destule motive pentru a spune acest lucru, asadar mai jos vom enumera cateva motive pentru care modelul AWSX63213 este cireasa de pe tort atunci cand discutam de masini de spalat.

Whirlpool AWSX63213

– Whirlpool a introdus programul de 15 min, un program ce este adresat in mare parte rufelor care sunt mai putin murdare
– capacitate de incarcare este de 6 kg
– intampinam al 6-lea simt, un simt care este dedicat hainelor colorate, aici avem:

  • Culoari Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare.
  • Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe
  • Program Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe

– performante maxime chiar si daca utilizam masina de spalat la temperaturi mai joase
– foloseste tehnologia Clean+, special pentru pete
– 12 tipuri de program, aici amintim de programul de 15 min si de program prespalare, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, colorate, consum redus energie, clatire intensiva, delicate, mix, spalare manuala.

Trecand peste cele spune, vrem sa evidentiem ca in aceasta perioada vine la un pret special, asadar noi va recomandam firma Whirlpool, o firma care se face remarcata inca din anul 1911, de asemenea vrem sa precizam ca Whirlpool este pe primul loc in lume ca producator al electrocasnicelor, firma isi are sediu in Statele Unite si are la nivel mondial 70 de mii de angajati.

One thought on “OFERTA: Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM”

  1. am achizitionat-o acum doua saptamani si pot spune ca nu am avut nici un fel de problama, de asemenea pot zice ca nu este zgomotoasa precum alte masini de spalat si imi place foarte mult pentru ca vine cu al 6-lea simt, iar rufele nu se decoloreaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.