Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

OFERTA: Samsung Galaxy Ace 3: Pret, detalii si caracteristici !

samsung-galaxy-ace-3Este confirmat, de astazi avem detaliile oficiale ale noului telefon de la Samsung, este vorba de Galaxy Ace 3, un model care se va remarca foarte mult prin raportul calitate pret.

Samsung Galaxy Ace 3 fata de primul model vine cu un ecran putin mai mare, precedentul model are diagonala ecranului de 3,8 inch si la noul model avem un ecran de 4 inch, nu este diferenta foarte mare insa daca e mai mare este de bine mai ales ca acum avem numai diagonale de 5-6-7 inch.

Galaxy Ace 3 este echipat cu un procesor dual-core cu frecventa de 1 GHz, ca si memorie RAM avem cu ce sa ne laudam pentru ca avem 1 Gb, exact ca la Samsung Galaxy S3, despre memoria interna putem spune ca este de 4GB din care se poate folosi decat 1,77 GB, restul se duc pe sistemul de operare (STOC REAL: Samsung Galaxy Ace 3 – LIVRARE GRATUITA – 24 LUNI GARANTIE). Dar nu trebuie sa va faceti griji pentru ca putem sa-i punem un card cu capacitatea de pana la 64 Gb

Dupa cum spuneam si mai sus avem un ecran de 4 inch care toloseste tehnologia TFT LCD la rezolutia WVGA. In partea din spate avem o camera foto de 5MP cu blitz LED, cu aceasta camera putem sa filmam la o rezolutie HD iar in partea din fata mai avem o camera VGA cu care putem sa efectuam apeluri pe messenger, skype etc.

Ca si baterie, noul Galaxy Ace 3 foloseste 1,500mAh, nu cred ca este nevoie de mai mult ca acest smartphone sa tina 2-3 zile de utilizare intr-un regim normal. Ca si conectivitate putem sa mai evidentiem Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si A-GPS.

Smartphone-ul cantareste 115g si are 121,2 x 62,7 x 9,8 mm.

Mai multe informatii o sa primim la lansarea oficiala ce va avea loc pe 20.06.2013, evenimentul va avea loc la Londra si atunci vom avea poze oficiale cu noul model de la Samsung.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J