OFERTA si PRET! Masina de gaurit si insurubat cu 2 acumulatori Bosch PSR 14.4V, 700RPM, Spot luminos, 39 Accesorii

Masina de gaurit si insurubat cu 2 acumulatori Bosch PSR 14.4V, 700RPM, Spot luminos, 39 Accesorii

In ultima vreme tot caut sa-mi achizitionez o masina de gaurit si insurubat, sa fie ieftina, sa fie de calitate si sa-mi fac treaba cu ea. In prima faza ma hataresam la un Black&Decker, probabil stiti ca aceasta firma este printre primele locuri in lume in acest domeniu, compania a fost lansata in 1910 si de atunci calitatea si fiabilitatea produselor lor au crescut enorm (verifica noua oferta de pret).

Insa eu nu am vrut ceva profesional, modelul de la Bosh pe care l-am ales are un pret rezonabil, se incadreaza in cerintele mele si in plus vine cu 2 acumulatori si un set de accesorii cu 39 de piese.


Dupa cum spuneam si mai sus nu sunt un profesionist, asadar am ales o masina de gaurit de la o marca extrem de cunoscuta, plus de asta m-am bucurat ca am 2 acumulatori si piesele necesare pentru a-mi incepe activitatea.

Motorul acestui model este destul de puternic, 14,4 V cu angrenaj planetar
Preselectia momentului de torsiune cu 10 trepte ale momentului de torsiune plus pozitie de gaurire – putere optima pentru orice utilizare
Mandrina rapida „clic” cu doua bucse – schimbarea fiind extrem de simpla, fara sa mai fie nevoie de alte accesorii

In concluzie cred ca am facut alegerea perfecta la aceasta suma de bani, in momentul scrierii articolului acesta masina de gaurit si insurubat de la Bosh costa 412 RON, pretul initial fiind de 549 RON.

Tip lucrare: Hobby
Tip aplicatii: Gaurit
Insurubat
Viteza max (rpm): 700
Viteza variabila: Da
Tensiune (V): 14.4
Trepte de torsiune: 10 + 1
Diametru insurubare (mm): 8
Diametru lemn (mm): 25
Diametru otel (mm): 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.