OFERTE si PRET: Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4900

Astazi avem o oferta bomba la aparatul foto digital Fujifilm FinePix S4900, asta pentru ca a costat 999 ron si acum il avem in oferta la pretul de 499 RON, deci avem un discount de 500 RON, un discount ce nu trebuie ratat daca doriti sa achizitionati un aparat foto care sa faca poze destul de clar la o rezolutie extrem de buna.

Fujifilm FinePix S4900 este un aparat foto digital ce are o rezolutie de 14 MPx, avand un ecran de 3 inch, facand fotografiile aproape la fel de bune ca un DSLR, clare, asta pentru ca avem stabilizare optica a imaginii si chiar daca suntem in miscare fotografiile vor iesi extrem de clar.


Fujifilm FinePix S4900

Camera video: aici putem sa ne bucuram de faptul ca inregistreaza la o rezolutie HD, asta insemnand 1280 x 720,iar formatul de inregistrare este AVI (Motion JPEG), de asemenea filmeaza cu sunet STEREO, putem spune ca o inregistrare HD cu FinePix S4900 este destul de clara, tinand cont ca este o camera foto, nu o camera de filmat profesionala.

ZOOM: avem un zoom digital de 6.7x si unul optic 30x, interesant este faptul ca daca facem fotografii cu zoom-ul optic la 30x fotografiile ies extrem de bine, bineinteles ca aparatul trebuie fixat ca altfel nu are cum sa iasa daca ne tremura mana.

Baterie: cel mai mult ma fascineaza la acest aparat foto, fotografiile care le realizam cu un set de baterii, daca sunt fara blit se poate duce lejer la 500 de fotografii, iar cu blit undeva la 250-300 de fotografii.

Greutate: Tinand ca nu este un DSLR care cantareste cateva Kg, modelul S4900 cantareste doar 426 grame.

In concluzie vreau sa precizam ca este un aparat de fotografiat care se incadreaza perfect in cerintele utilizatorului, raportul calitate-pret este exceptional, iar cei de la Fujifilm ne demonstreaza inca odata ca se pot intrece cu Nikon, un real adversar pentru toti competitorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.