Orion PIF40-DLED – caracteristici si pareri !

Chiar daca atingerea unei performante multimedia reprezinta o prioritate, uneori trebuie sa tinem cont si de disponibilitatile financiare. Datorita televizorului LED Orion Full HD PIF40-DLED si a altor modele care apartin acestui producator, ne putem bucura de facilitatile unor televizoare moderne, insa la preturi reduse. Orion este un producator care se remarca prin calitatea televizoarelor sale, oferite la preturi mai mici.

Astfel, modelul LED Orion Full HD PIF40-DLED apartine gamei 2014 si se remarca prin ecranul LED cu o tehnologie de 102 centimetri, care beneficiaza de tehnologia LED. Datorita acestei tehnologii, beneficiaza de o durata lunga de viata si de un consum redus de energie.

Cu toate ca nu este un televizor inteligent, va puteti bucura de o calitate a imaginii, pentru o experienta multimedia cat mai placuta. Astfel, dispune de rezolutia Full HD 1920 X 1080 pixeli, cu un aspect al imaginii de 16:9 si reducere digitala a zgomotului.

Orion PIF40-DLED

La acest televizor veti intalni un player multimedia integrat, care este deosebit de important pentru a putea reda un continut audio-video de pe un suport USB extern cu usurinta. Este neplacut faptul ca la televizoarele care nu dispun de un player multimedia integrat, trebuie sa utilizati un dispozitiv intermediar, insa la acesta, tot ce trebuie sa faceti este sa conectati stick-ul USB la televizor, pentru a putea vedea filmele sau fotografiile dorite.

Sunetul este asigurat la televizorul LED Orion Full HD PIF40-DLED de un sistem audio Nicam A2 stereo, care este alcatuit din doua difuzoare cu o putere maxima de 10 wati fiecare. Sunetul se poate auzi clar, fara sa fie necesar sa conectati un sistem audio, insa daca doriti, se poate conecta un sistem audio 2.1, datorita iesirii sale audio.

Tunerul digital DVB-T DVB-C va permite sa receptionati posturile TV in format digital sau HD, pentru a nu mai fi nevoie sa conectati un decodor. Raportul calitate-pret la acest televizor este unul bun, iar daca doriti sa va cumparati un nou televizor, acesta poate reprezenta o buna alegere.

Se remarca prin functiile sale moderne, insa si prin pretul destul de avantajos. Printre cele mai important caracterstici ale sale se afla ecranul cu o diagonala mare, tunerul digital, player-ul multimedia integrat sau tehnologia LED, care asigura o durata de viata prelungita a ecranului.

 • Smart TV: Non Smart TV
  Gama: 2014
  Sistem audio: Nicam A2 stereo
  Diagonala ecran (cm): 102
  Rezolutie: 1920 x 1080
  Aspect imagine: 16:9

One thought on “Orion PIF40-DLED – caracteristici si pareri !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.