Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Pana cand tine Black Friday 2013 ? Vinerea neagra este aproape…

emag_logo

Multi dintre voi va intrebati cand incepe si cand se termina Black Friday 2013. Probabil cu totii stim ca unele magazine si-au schimbat pe ultima suta de metri data in care se va incepe aceasta campanie, odata ce eMAG si Flanco au schimbat data de pe 29 noiembrie pe 22 noiembrie si celelalte magazine au decis sa faca acest lucru.

Deci data de incepere am lamurit-o, este 22 noiembrie 2013 pentru eMAG si Flanco + alte magazine care au decis sa schimbe data de BF2013. Mai avem cateva zile si ne pregatim de ziua cea mare, ziua in care asteptam reduceri la toate categoriile din domeniul IT si nu numai.

In topul preferintelor se afla cu siguranta cele 3 categorii: Tablete, Televizoare si Laptopuri, categorii care au fost si anul trecut in preferintele Romanilor. Ca idee, anul trecut, eMAG a vandut in ziua de black friday peste 90 de mii de produse insa anul acesta s-au pregatit cu 250 de mii de produse.

De asemenea, eMAG a investit numai in servere, peste 500 de mii de euro, asta pentru ca site-ul sa nu pice in nici un moment. Se vor astepta la peste 4 milioane de vizitatori in ziua de 22 noiembrie 2013 si conform spuselor conducerii vor ca pana de Sf. Andrei sa fie livrate toate produsele.

BLACK FRIDAY 2013 o sa se tina doar intr-o singura zi, insa promotiile vor continua pana cand stocurile se vor epuiza.
Este clar ca toti comerciantii isi doresc vanzari record si cu siguranta vor continua cu reducerile pana in luna Decembrie. Probabil vom avea super discount-uri si de Sf. Andrei, Sf Nicolae si vor continua reducerile pana in perioada sarbatorilor.
One thought on “Pana cand tine Black Friday 2013 ? Vinerea neagra este aproape…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J